Téli kerti napellenzők

A VERANDA télikerti napellenző rendszer szövetfeszítő rendszerrel van felszerelve, amely nagy felületeken is tartja a szövet feszességét. A redőny szerkezeti elemei (kazetta, vezetők, alsó gerenda) extrudált alumíniumból készülnek és porszórt bevonattal vannak ellátva, mely védi a felületet az UV sugárzás és egyéb légköri tényezők hatásaitól. Ennek köszönhetően a termék épületen belül és kívül egyaránt használható. A VERANDA kizárólag elektromos vezérléssel kapható.

Téli kerti napellenzők

A télikerti napellenzők jellemzői VERANDA

A VERANDA télikerti napellenzők egyfajta tetőtéri napellenzők. Védenek a napfénytől a tetőablakok, az áttetsző tetők, a télikertek és mindenféle üvegmelléklet, amelyeket sík vagy lejtős felülettel borítanak.

A télikerti szobák nagyon jó lehetőséget kínálnak a pihenésre, zökkenőmentesen összekapcsolva a házat a kerttel. Ez a tér nem csak egy további hely a kikapcsolódásra, hanem egy hatékony építészeti eljárás is, amely lehetővé teszi, hogy egész évben eredeti és zöld helyet hozzon létre. A hideg hónapokban nagyon gyakran hiányzik a tavasz buja zöldje. Az üvegezett télikert a növényzet és a pihenés oázisa lehet. Ezen kívül egzotikusabb növényeket is termeszthetsz benne.

Az üvegezés miatt azonban az ilyen helyiséget gondosan védeni kell a nap ellen. Míg télen kellemesen meleg, késő tavasszal és nyáron a belső hőmérséklet elviselhetetlenné válik. Egy ilyen hely nem hasonlíthat üvegházhoz. Feltételezve, hogy relaxációként szolgál, és nem lehet benne meleg. Az ideális megoldás a Veranda textil redőnyök használata, amelyek hatékonyan árnyékolják a teljes tetőfelületet, ugyanakkor nagyon stílusosak és esztétikusak. A veranda textil rolókat nagy és lapos (vízszintes és átlós) felületek árnyékolására használják. Veranda a tetőn

A Veranda napellenzők jellemzői

A Veranda napellenző védi a tető felületét és kellemes hőmérsékletet tart fenn a helyiségben. A klímaberendezéseket gyakran télikertekbe építik be, és az ilyen típusú napellenző csökkenti a légkondicionáló fogyasztását, ezáltal csökkenti az energiaköltségeket.

Az energiatakarékosság ezért a Veranda napellenzők egyik fő előnye. A télikert típusú belső terek nagyon lenyűgözőek - kívülről és belülről nézve egyaránt. Azonban szükségük van légkondicionálásra, különösen akkor, ha az éghajlatváltozás miatt a nyarak nagyon melegek, és a magas hőmérséklet későig tart.
ősszel. A vízszintes tetőburkolat hatékonyan véd a túlmelegedés ellen, és így csökkenti a klíma beindításának szükségességét.

Nagyon fontos előnye a Veranda napellenzők kiváló minősége és funkcionalitása is. Szerkezeti elemek, mint pl.: a kazetta, a vezetők és az alsó gerenda extrudált alumíniumból készülnek és porszórt bevonatúak, aminek köszönhetően felületük védve van az UV sugárzás káros hatásaitól és az olyan tényezők hatásaitól, mint az eső vagy a szél. Ez a burkolat esztétikájának hosszú megőrzését eredményezi. Magára a szövetre is jellemző a tartósságát biztosító magas minőség, a speciális feszítőrendszer pedig lehetővé teszi, hogy sík és ferde felületeken is dolgozzon.

A Veranda napellenző az üvegezett helyiségek hatékony árnyékolásának kombinációja, egyszerű és esztétikus szerkezettel. üvegtető rendszer

Típusok

A Knall üzletben kínált veranda napellenzők felszerelhetők télikerten belül és kívül is; a kezelőszervek tisztán elektromosak. A termék speciális alumínium tartókonzolokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a gyors és egyszerű összeszerelést.

A napellenzők nagy felületű üvegtetőket takarhatnak, moduláris beépítés is lehetséges. A beépített szövetfeszítő rendszer nagy felületen is megőrzi feszességét, aminek köszönhetően a kifejlesztett napellenző nem veszít esztétikájából. A kazetta vízszintes, de a rendszer bármilyen dőlésszögben működik. A teljes szerkezet kiváló minőségű alumíniumból készült, ellenáll az időjárási viszonyoknak, a szövetek színpalettája pedig széles. Lehetővé teszi a burkolat kiválasztását a homlokzat színéhez (ha a napellenző kívül van) vagy a dekor stílusához (ha a napellenző belül van felszerelve), és ezzel megőrizheti az épület vagy a belső tér ízléses megjelenését.

A terméket időjárás-automatizálási lehetőséggel látták el, amely lehetővé teszi a beeső fény mennyiségének szabályozását.

További információ

Hogy kell mérni
A veranda napellenzőket üvegtetők, tetőablakok stb. védelmére használják. Meghatározott méretben gyártják. Ezeket azonban modulárisan kombinálhatja, és így lefedheti a megfelelő felületet.

Hogyan válasszunk színt
A veranda napellenzőket például az úgynevezett télikertekben használják, amelyek üvegezett tetejét hatékonyan kell védeni a nap ellen. A funkciójukból adódóan színüket úgy választják meg, hogy harmonizáljanak az épület homlokzatának színével és a helyiség belső stílusával, amelyek védenek a napfénytől.

Hogyan kell összeszerelni
Mivel a Veranda napellenzők üvegezett felületeket takarnak, jobb, ha egy profi céget bíz meg beszerelésükkel. Az önszerelési utasításokért látogasson el webhelyünk Összeszerelési utasítások lapjára.

Hogyan kell tisztítani
A veranda napellenzők a belső vagy külső oldalukra szerelt üvegtetők lefedésére szolgáló speciális burkolatok. A tisztántartásuk miatt célszerűbb olyan céget megbízni, amelyik szakszerűen foglalkozik ezzel.