Rakott redőnyök

Az egyedi készítésű redőnyök lehetővé teszik az ablak bármely részének letakarását, miközben az anyagot alulról és felülről is mozgatja. A rakott redőnyök minden ablakhoz illeszkednek:

Tökéletesen illeszkedő redőnyök

Fedezze fel a forma és a funkció csúcsát a Perfect Fit redős redőnyökkel – az esztétika és a tervezés mesteri kombinációja, amely a hétköznapi ablakokat kifinomult dizájnelemekké alakítja. A kifejezetten az ablakkeretbe illeszkedő zsalugáterek elegáns, áramvonalas megjelenést kölcsönöznek, így nincs szükség fúrásra vagy csavarozásra. Nézzen meg több rakott redőnyt

Tökéletesen illeszkedő redős redőnyök , Redős redőnyök

Rakott sötétítő rolók

Emelje fel bármely tér esztétikáját, miközben újradefiniálja a funkcionalitást a redős sötétítő redőnyökkel, amely páratlan választás azok számára, akik mind a forma, mind a funkció iránt érdeklődnek.

Rakott redőnyök

A redős redőnyök jellemzői

A redős redőny vagy redő az egyik legmodernebb és egyben legeredetibb ablakfedési módszer. Ami megkülönbözteti őket a többi belső burkolattól, az az a lehetőség, hogy a redőnyök anyagát az üvegben bárhol elhelyezhetik - felfelé, lefelé vagy középen. Ráadásul a redők nagyon sokoldalúak; szokatlan formájú ablakokba is beépíthetők, pl. boltívek, tetőablakokba, nagy ablakterekbe, beleértve a télikerteket is. egyedi készítésű-redős-redőnyök

A nagy ablakok a modern építészet egyik kötelező eleme, mind a közműépületekben, mind a magánlakásokban. A jól megvilágított belső tér tágas és nagyon magas a benne tartózkodás kényelme. Ugyanilyen fontos azonban a nagy melegben az ablakok letakarása (akár 80%-ban ezek felelősek a helyiség fűtéséért), hogy a belső térben ne legyen elviselhetetlen hőség, és eltakarja azokat abban a pillanatban, amikor a bent lévők meghitt hangulatra vágynak. A redők hatékonyan védik a helyiségeket a napsütéstől és a kívülről nyíló kilátástól, és a belsőépítészet ízléses elemei is lesznek.

Az ablaktér a belsőépítészet egyik kulcseleme. A redős redőnyök tökéletesen illeszkednek az ablakba, aminek köszönhetően kiegészítik a belső tér megjelenését, és nem uralják azt. Az anyagok és kiegészítők színei, valamint a textúrák széles kínálata lehetővé teszi, hogy a belső kialakításhoz redőket válasszon. Nincs szükség kazetta használatára, így kevesebb helyet foglalnak és nagyon jól tapadnak az ablakokhoz.

ráncok az ablakokra


A redős redőnyök jellemzői

A ráncok számos előnnyel rendelkeznek a megjelenésükkel, az összeszerelési módjukkal és az alkalmazások sokoldalúságával kapcsolatban.

Az ilyen típusú redőnyök úgy lettek kialakítva, hogy a burkolat anyaga az ablaküvegen bárhol megtalálható legyen. Az anyag két sín (profil) közé kerül, amelyek az ablakkeret mentén, felfelé és lefelé csúszhatnak. Ily módon a burkolat lehet az ablak tetején, középen (felülről és alulról lehajtva) vagy lefelé; természetesen az ablak teljes felületére is kiterjeszthető. Ami még ezekben a redőnyökben felkelti a figyelmet, az a nevükből adódó megjelenés - az anyag jellegzetes redőben van elrendezve, ami teljesen kinyújtott állapotban is látható. Innovatív megoldás és a redők előnye, hogy a vasalat (profil) nem csak függőlegesen, hanem vízszintesen is felszerelhető. A vízszintesen szerelt redőny ugyanúgy működik, mint a normál beépítésnél, azzal a különbséggel, hogy az anyag az alsó és felső ablakkeret mentén mozog.

A redős redőnyök sokoldalúsága egy másik előny, amelyre érdemes odafigyelni. A Knall webáruház a megrendeléskor egyedileg megadott méretekre gyártott huzatokat árul. Ugyanez vonatkozik a ráncokra is; az egyedi gyártású redők különféle, szintén nem szabványos méretű ablakokhoz illeszthetők, pl. nagy üvegezés, télikert. De ez még nem minden. Tetőtéri ablakokba is beépíthetők. A tetőtéri helyiségek különösen ki vannak téve a túlzott felmelegedésnek, mivel nemcsak az ablaküvegek melegszenek fel, hanem a teljes tetőfelület is. A tetőredők hatékonyan akadályozzák meg a túlzott napsugárzást, így felmelegítik a tetőtérben található helyiségeket.

Az ilyen típusú burkolat összeszerelése egyszerű és nem invazív lehet. A non-invazív redős redőnyök speciális fogantyúkkal kerülnek felhelyezésre. Egy másik lehetőség az, hogy az üveglapokhoz vagy az ablakkerethez csavarja őket. Itt nincs kazetta.

Ablak redők

További információ

Hogy kell mérni
A redős redőnyök méretét rendeléskor egyedileg adjuk meg. A rossz méret megadásának elkerülése érdekében kérjük, olvassa el a mérési utasításokat a mérés fülön.

Hogyan válasszunk színt
A redőnyök színeit elsősorban a belsőépítészethez választják; itt választhat mind az anyagszín, mind a vasalatok színe. A redőzést a belső tér funkcióihoz is igazíthatja - a nappali világosabb színekben pompázik, így a helyiségek világítanak, ha a szövetet huzattal borítják. Viszont például a hálószobában sötétebb színnel tovább sötétítheti a helyiséget.

Hogyan kell összeszerelni
A redős redőnyök összeszerelése önállóan is elvégezhető. Ha meg szeretné tudni, hogyan kell ezt megtenni, olvassa el a lap-összeállítási utasításokat.

Hogyan kell tisztítani
A redős redőnyök öntisztítása a felső és alsó lamellák rendszeres letörléséből áll. A redős anyag antisztatikus, ami csökkenti a por felhalmozódását. Tisztíthatja porkefével, vagy (alkalmanként) enyhén áttörölheti nedves ruhával.


Hogyan történik a redős redőnyök felszerelése és beállítása?

A redős redőny mérete rendkívül fontos, hogy tökéletesen illeszkedjen az ablakkeretbe. Közvetlenül az üvegre vagy az ablakkeretre vannak felszerelve, ami nem korlátozza az ablak nyitásának szabadságát. A redős redőnyök ideális megoldást jelentenek a szokatlan formájú, például félkör, trapéz vagy háromszög alakú ablakokhoz, mert a többi belső burkolattól eltérően ezekhez igazíthatók. A redős redőny megfelelő méret garantálja a megfelelő működését és esztétikus megjelenését.

A redős redőnyök felszerelése megfelelő előkészítést igénylő folyamat. A megfelelő beépítési mód kiválasztása az ablak típusától függ, amelyre a redős redőnyt rögzíteni kívánja. Különféle rögzítési rendszerek rendelkezésre állnak, például non-invazív vagy invazív rögzítés az üveglapra, az ablakkeretre vagy a mennyezetre. A megfelelő rögzítési rendszer kiválasztása különösen fontos a fúrást nem igénylő, nem invazív redős redőnyöknél.

Nem invazív redős redőnyök – Ennyire nyilvánvaló a kényelem és a könnyű felszerelés?

A non-invazív redős redőnyök olyan termékek, amelyek beépítése során nem szükséges az ablakkeretbe fúrni. Tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a gyorsaságot és a könnyű telepítést. Speciális üvegezéssel vannak felszerelve, nem károsítják az ablakokat. A non-invazív redős redőnyök ideálisak a szokatlan formájú ablakok burkolására, mert beépítésük nem igényel különösebb szakértelmet és szerszámot.

A non-invazív redőnyök egyik legnagyobb előnye, hogy nem korlátozza az ablaknyitás szabadságát. Ennek ideális ideális helyiségekbe, ahol gyakran nyitjuk ki az ablakokat, például a konyhába vagy a fürdőszobába. Sőt, a non-invazív redők nagyon esztétikus, és bármilyen belső stílushoz illeszkednek.

Tökéletes ablakfedés biztosítanak a redős redőnyök?

A redős redőny rendkívül funkcionális megoldás, amely lehetővé teszi az ablak teljes felületének vagy egy részének lefedését. Ennek megfelelően beállíthatja a helyiségbe jutó fény mennyiségét, és megvédheti a belső teret a káros napfénytől. A redők különösen fontosak a hálószobában és a szobákban, ahol teljes sötétítést szeretnénk.

A redős redőny megfelelő mérete kulcsfontosságú a funkcionalitás szempontjából. A jól megválasztott redős redőny tökéletesen tökéletesen illeszkedik az ablakhoz, hanem hatékonyan véd a nap ellen is, eltakarja az ablak minden részét. A rakott redőnyök ideálisak télikertek erkélyajtóinak és ablakainak takarására is.

Mi a haszna a redős redőnyöknek a különböző helyiségekben?

A redős redőnyök nagyon sokoldalú termékek, minden helyiségben működnek - a hálószobától a konyhán át a fürdőszobáig. A hálószobában az ablak redőnyök biztosítják a megfelelő fénymennyiséget, valamint védelmet nyújtanak napsugarak ellen. A konyhában praktikus megoldás lesz a redős redőny, amely nem csak az ablakokat fedi megfelelően, hanem a belső teret is megvédi a nap káros hatásától.

A fürdőszobákban, ahol sokszor szokatlan formájú ablakokkal kell megküzdenünk, a redős redőnyök tökéletes megoldást jelentenek. A különböző méretű formájú elérhetőségnek és könnyen beilleszthető bármilyen ablakba, megfelelő magánéletet és nap elleni védelmet biztosítva. minden a redős redőnyök könnyen tisztíthatók, ami különösen fontos olyan helyiségekben, mint a fürdőszobában.

Rakott redőnyök vs. hagyományos redőnyök és redőnyök – Miben különböznek ezektől?

A hagyományos redőnyökhöz és redőnyökhöz képest a redős rolókat egyedi kialakításuk és funkcionalitásuk jellemzi. A redőny egyedi karaktert kölcsönöz redőnynek, amely illeszkedik a minimalista enteriőrbe. A redős redőnyök ezért rendkívül praktikusak – alulról felemelhetőek, így pontosan beállítható a helyiségbe jutó fény mennyisége.

A redőnyöktől eltérően a redős redőnyök különböző formákban kaphatók, így akár szokatlan formájú ablakokba is beépíthetők. Sőt, a redős redőnyök sokféle színben és mintában kaphatók, ami lehetővé teszi, hogy személyes preferenciáihoz és belső stílusához igazítsa őket.

Mik a kínálatunkban a rakott redőnyök?

Kínálatunkban különböző típusú redős redőnyök találhatók, melyek sokféle méretben, színben és mintázatban kaphatók. Az ablakkeretre szerelhető redős redőnyöket és non-invazív redőket egyaránt kínálunk. Minden redős redőnyünk a legjobb minőségű anyagokból, ami garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt.

Szeretettel meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a teljes kínálattal webáruházunkban. Ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, szívesen válaszolunk rájuk.

Rakott redőnyök és esztétikája és praktikum - Összeegyeztethetők?

A rakott redőnyök tökéletes megoldást jelentenek azok számára, akik értékelik az esztétikát és a praktikumot. Az egyediőnek ezek a redő egyedi hangulatot hoznak a belső térbe, ezért rendkívül funkcionálisak. Számos színben és mintában kaphatók, könnyen illeszthetők bármilyen belső stílushoz.

A redős roló vásárlása olyan befektetés, amely minden bizonnyal számos előnnyel jár. Nemcsak a belső tér megjelenését javítja, hanem a szobahasználat kényelmét is. A bejövő fény mennyiségének beállítási lehetőségének kiváló a redős redőnyök feltételei ideális teremtenek a munkához, a pihenéshez vagy az alváshoz.