Napellenzők FAKRO

Ablakos napellenzők FAKRO, házi napellenzők kézi, gombos vagy távirányítós

Napellenzők FAKRO

A FAKRO napellenzők kiváló védelmet nyújtanak a napsütéssel szemben, miközben javítják otthona esztétikai megjelenését. Ezek a napellenzők bármilyen ablakhoz tökéletesek, a funkcionalitást az elegáns dizájnnal kombinálják. Prémium anyagokból készültek, tartósak és könnyen telepíthetők. A különböző színekben és mintázatokban kapható FAKRO napellenzők stílust és kényelmet adnak lakóterének.
Nézz meg többet:

Ablak napellenzők FAKRO , Házi napellenzők

Házi napellenzők

A napellenzők minden otthon tökéletes kiegészítői, árnyékot és védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben. Ideális teraszokhoz és ablakokhoz, a praktikum és a stílusos dizájn ötvöződik. Kiváló minőségű anyagokból készültek, tartósak és könnyen telepíthetők. Különböző színekben és mintákban kaphatók, fokozzák a kényelmet és a vonzerőt.

Napellenzők FAKRO

Egyedi VMZ napellenzők

A VMZ napellenzők függőleges asztalos munkákhoz készültek. Kívül PVC-ből, alumíniumból vagy fából készült ablakokba és ajtókba (terasz és erkély) kerülnek beépítésre. A napellenzők megvédik a helyiség belsejét a túlzott felmelegedéstől, és lehetővé teszik a fényintenzitás egyenletes eloszlását, javítva a helyiségben tartózkodók kényelmét. Testreszabott napellenzők

Jellegzetes:

  • Energiatakarékos VM napellenző redőny Csökkenti az energiafogyasztást a légkondicionáló berendezésekben, ezáltal csökkenti a környezet CO2-kibocsátását. A napellenző roló nem fogyaszt áramot a hálózatról, napfénnyel feltöltött akkumulátorral működik
  • A beáramló természetes fény A napellenzőkkel borított ablakok, szemben a külső redőnnyel , lehetővé teszik a természetes fény beáramlását . A napellenzők elegendő fényt engednek át, hogy ne használjanak további világítást.
  • Kilátás a külvilágra és a magánélet biztosítása A húzott napellenzők biztosítják a rálátást a külvilágra. Szabadon figyelhetjük a környezetet, ugyanakkor a magánélet érzetét biztosítjuk, megvédve a belső teret a külső szemlélőktől.
  • Ergonómia javítása A lehúzott napellenző javítja az ergonómiai feltételeket a munkahelyeken. Lehetővé teszi a fényintenzitás egyenletes eloszlását, látási komfortot biztosítva szemünknek, védve a visszaverődés káros hatásaitól, különösen számítógéppel végzett munka során. A kihúzott napellenzővel ellátott helyiségekben a szem nem fárad el, mint a napellenző nélküli helyiségekben, ahol a fényintenzitás eloszlása nagyon egyenetlen.
  • Védelem a káros UV sugárzás ellen A napellenző redőny csökkenti a káros UV sugárzás behatolását a helyiségbe. A napellenző lehúzásakor segít megvédeni a belső tárgyakat és anyagokat a káros UV-sugárzástól, ami elszíneződést okoz.
  • Rovarok elleni védelem A függőleges ablakon lévő zárt elektromos napellenző amellett, hogy véd a helyiség felmelegedése ellen, a szúnyogháló funkciót is betölti. Nyitott ablaknál a kihúzott napellenző védi a belső teret a rovarok ellen.

A VMZ napellenző strapabíró, időjárásálló, PVC-vel bevont üvegszálból készült szövetből készült. A szövetet egy motoros tengelyre tekerjük, és az ablakra vagy külső bélésmélyedésre szerelt alumínium profilokból készült kazettába helyezzük. Az anyag széleibe cipzáros szalag van beágyazva, amely fenntartja a megfelelő feszültséget a vezetők között, és megakadályozza, hogy az anyag kiessen a vezetőkből. A szövet és a profil ilyen kombinációja növeli a széllel szembeni ellenállását, és megakadályozza a rovarok bejutását a belső térbe. Ez a megoldás akár 120 km/h szélsebességet és 220 km/h oldalszélt is képes ellenállni.

A napellenző profilok és napellenzők három színben (fehér, szürke és barna) kaphatók. Kérésre bármilyen színben a RAL palettáról. 16 féle anyag közül lehet választani: (6 10%-os hézaggal, 2 1%-os hézaggal és 8 6%-os hézaggal). FAKRO elektromos napellenzők

További információ

Hogy kell mérni
Az ablakponyva méretének megadása megrendeléskor szükséges. Annak érdekében, hogy megfelelően meg lehessen tenni, készítettünk egy speciális lapot; az összes szükséges hegy a mérési fülön található.

Hogyan válasszunk színt
Az ablakponyvákat függőleges ablakokra, azok külső oldalára szerelik fel. Ezért színüket a homlokzat és/vagy ablakkeretek színéhez kell igazítani. Ez biztosítja az egész épület harmonikus és esztétikus megjelenését. A külső borítóknak jól illeszkedniük kell az általános stílushoz, például színes hangsúlyok nélkül.

Hogyan kell összeszerelni
Az ablakponyvák összeszerelésére vonatkozó utasítások az Összeszerelési útmutatóban találhatók. A külső pajzsok esetében azonban a watro felszerelését érdemes profi csapatra bízni. Főleg nagyobb vagy nagyobb napellenzők rendelésekor.

Hogyan kell tisztítani
Az ablakponyvák tisztítását is érdemes szakembergárdára bízni, főleg, hogy gyakran az első emeleten takarják el az ablakokat. Önálló tisztításkor általában nagynyomású tisztítót használnak, amivel alaposan el lehet távolítani a szennyeződéseket.