Függönyök

A knall webáruház két függönyrendszert kínál: cső alakú függönyrudakhoz és microflex függönyökhöz.

Szemfüggönyök

A fűzős függönyök a legklasszikusabb módja a dekoratív függönyök felakasztásának. Az ablak felett helyezkednek el. Kiváló minőség és minimalista dizájn jellemzi őket. Megtámasztják a függöny szövetét, ugyanakkor a klasszikus színeknek köszönhetően belesimulnak. Természetes, hogy a napi rendszerességgel a függönyök gyakran csúsztathatók és tolódhatnak; ezért vásárláskor meg kell mérni a hosszát. Optimális esetben körülbelül 1,5 cm-rel kell végződniük a padló felett.

Vásárolj most

Ceruza redős függönyök

A Pencil Pleat Curtains a függönyök innovatív elrendezési módja, tartósan bevarrtak kis műanyag kampókba, amelyek biztosítják, hogy az anyag mindig egyenlő időközönként redősödjön. Mivel a mindennapi használat során természetes, hogy a függönyök sokszor mozgathatóak, mozgathatóak, vásárlásukkor érdemes ennek megfelelően mérni a hosszt. Optimális esetben körülbelül 1,5 cm-rel kell végződniük a padló felett.

Vásárolj most

A függönyválasztás művészetének felfedezése: az újdonságtól a klasszikus eleganciáig. Melyik stílus való nekem?

Amikor eljön az ideje, hogy függyöket válasszunk a ház belsejében, legyen szó hálószobáról, nappaliról vagy gyerekszobáról, nehéz feladat elé nézünk. A rengeteg minta, szín és stílus elveszett érzést kelt. Ne feledje azonban, hogy a függönyöknek nemcsak praktikus funkciója van, véd a túlzott napfénytől, hanem esztétikus is, meghitt hangulatot hozva belsőnkbe. A modern függönyök gyakran kombinálják ezt a két funkciót, stílust és kényelmet kínálva. A vastagabb szövetekből készült, geometrikus mintázatú, divatos függönyök karaktert varázsolhatnak minden enteriőrbe.

Az üzletünkben kapható készenléti gyakorlatok és könnyen illeszthetők a különféle belső terekhez. Ne feledje azonban, hogy a függönyválasztás nem korlátozódik a stílusra és a színre. A megfelelő rögzítés is fontos. Például a ráncos szalaggal ellátott Mikroflex függönyök könnyen felszerelhetők, és garantálják az egyenletes gyűrődést. Ízlésétől függően választhatja a hagyományos békaönyöket is, amitől függ a függöny hosszának beállítását, vagy a nadrágtartós függönyöket, amelyek formálisabb és elegánsabb megjelenést kölcsönöznek.

Mi a színprobléma?: A szürke függönyöktől a rózsaszín ékezetekig

A függöny választáskor nem szabad figyelmen kívül hagyni a szín kérdést. A függöny színe befolyásolhatja a szoba térérzetét, hangulatát, valamint a magánélet szintjét. A szürke függönyök univerzálisak és könnyen harmonizálnak a különböző belső stílusokkal. Ennek a szürke függönyök nagyon népszerűek nem csak a nappaliban, hanem a hálószobában vagy a konyhában is.

A spektrum másik végén rózsaszín függönyök találhatók, melegséget és egy csipetnyi romantikát adhatnak a belső térnek. A rózsaszín függönyök remek kiegészítői lehetnek a gyerekszobáknak, de csillogást is varázsolhatnak a nappaliba vagy a hálószobába. Természetesen a függöny színének megválasztása a személyes preferenciáktól függ, de attól is függ, hogy milyen stílussal kell harmonizálni.

Újdonságok és klasszikus elegancia: Hogyan válasszunk függönyt? Tökéletes a belső térbe?

Ha karakter szeretne adni nappalijának, válasszon olyan függönyöket, melyek kiemelik a belső tér stílusát. Kínálatunkban megtalálhatóak a vágásra kész és méretre gyártott függönyök különböző formákban és színekben, ami azt jelenti, hogy biztosan talál majd valamit. A geometrikus mintázatú modern függönyök igazi újdonság, amely vonzza a figyelmet. Nekik egy kis modernitást vihet be nappalidba. A botanikai motívumokkal, például levelekkel vagy virágokkal díszített, divatos függönyök a gyerekszobákban is működik, frissességet és könnyedséget kölcsönözve a helyiségnek.

A szürke függönyök olyan klasszikusok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Rendkívül könnyen felakaszthatók a függönytartóra, és tökéletesen illeszkednek a belső tér többi eleméhez. Ha valami puhábbra vágysz, válassz átlátszó függönyöket vagy légies függönyöket, melyek finoman engedik be a fényt, kellemes hangulatot teremtve a nappaliban.

Mi a praktikus megoldás minden belső térhez? - A függönyök készen a függönyrúdra

Függetlenül attól, hogy a békás vagy kampós függönyöket részesíti előnyben, üzletünkben talál olyan függönyöket, könnyen függönyrúdra akaszthatók. A praktikus tökéletes megoldást jelentenek azoknak, akik értékelik a függőségeket és a könnyű összeszerelést. Számos modellt kínálunk, tartalmazza a nappali függönyöket különböző színekben és mintázatokban. Például a velúrfüggöny igazi újdonság, amely minden nappalit eleganciát kölcsönöz.

Ügyeljen a botanikai motívumokkal díszített függönyeinkre – a levelek és virágok karakterét adnak minden enteriőrnek. Könnyűek és szellősek, tökéletesek a nyárra. Neki békéjében a pihenés és a teremtheti meg nappali. Ha viszont olyat keresel, ami magánéletet ad a helyednek, akkor a szürke függönyök tökéletes megoldást jelenthetnek. Függönyökkel kombinálva teljes felületet adnak ablakának.

Gondoskodunk róla, hogy kínálatunkban mindenki találjon kedvére valót. Ne felejtsen el feliratkozni hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön a legújabb trendekről, és értesüljön az akciókról és az akciós termékekről. Így mindig lehetősége vonzó kedvezménnyel vásárolni az Ön tetszőjét. Javasoljuk, hogy használd ajánlatunkat!

Függönyök készen áll a nappaliba: A modern a praktikus kéz a kézben járhat?

Modern, nappaliba szerelt függönykínálatunk igazi újdonság. Geometrikus mintázatú függönyök széles választékát kínáljuk, mely rendkívül könnyen felakaszthatók. Egyedi mintájuknak ezek a függönyök modern és friss megjelenést kölcsönöznek nappalijának. A jól megválasztott függönyökkel kombinálva teljes ablakfelületet hoznak létre.

A botanikai motívumokkal díszített függönyök további újdonságot jelentenek kínálatunkban. Klasszikus és modern színekben kaphatóak. Ennek mindenki találhat magának valamit. A botanikai motívumok a nappali belsejét a pihenés és pihenés helyévé teszik. A fény- és fényáteresztő anyagok használatának tökéletes tökéletesítése a függönyökben a nappaliba és a hálószobába egyaránt.

Melyek a legjobb ablakfedők? - Válasszon készenyöket, és élvezze a függöny kényelmet és a magánéletet

Az üzletünkben méretre gyártásra kész modern függönyök rendkívül könnyen függönyrúdra akasztható termékek. A Mikroflex rendszernek hatékony a szalagon, kapcsokon vagy kampókon a kész függönyök rendkívül könnyen összeszerelhető. Érdekel a magánélet? Válasszon nehezebb anyagokból készült függönyöket, hatékonyan takarják az ablakot, és meghittséget biztosítanak Önnek.

Természetesen a nappali függönyök mellett a hálószobába is tökéletes függönyöket kínálunk. A színválaszték belsői a függönyök stílusához való igazítását. Mind a geometrikus mintázatú, mind a botanikai motívumokkal díszített függönyök minden helyiségben remekül működnek.

Ha szeretne értesülni a legújabb trendekről, és tájékoztatást szeretne kapni az akciós termékekről, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre. Garantáljuk, hogy ennek vonzó kedvezményt vehet igénybe az Ön által kedvelt termékekre.