Külső reluxa

Méretre készült külső velencei homlokzati rolók Z és C betűs lamellákkal

Ablak rolók kültéri

Emelje fel a kültéri élet élményét az ablakfedési megoldások csúcsával: Kültéri ablakredőnyök. Úgy tervezték, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak, a kültéri ablakredőnyök rendkívül tartós anyagokból, például PVC-bevonatú poliészterből és tengeri minőségű rozsdamentes acél alkatrészekből készülnek. A rugalmasság érdekében precíziós tervezéssel páratlan UV-védelmet kínálnak, és ügyesen csökkentik a napsugárzás hőnyereségét, ezáltal javítják az energiahatékonyságot. Az automatizált vezérlőrendszerekkel és beépített szélérzékelőkkel felszerelt ablakredőnyök zökkenőmentesen visszahúzódnak kedvezőtlen időjárási körülmények között, így biztosítva a hosszú élettartamot. Könnyedén párosítják a funkcionalitást az esztétikával, számos dizájnnal és színpalettával kiegészítve bármilyen építészeti stílust. A technológia és a kivitelezés fenséges egyesülése, a kültéri ablakredőnyök nem csak kiegészítők, hanem elengedhetetlen elemei a modern külső dizájnnak.

Külső reluxa

Homlokzati redőnyök - jellemzők

A homlokzati redőnyöknek van még egy jelentős előnye - felépítésük megegyezik a klasszikus belső redőnyökével. A szerkezet vízszintesen elhelyezett lamellákból, azaz mozgatható lécekből áll, melyek dőlésszöge a napfény intenzitásától és beesési szögétől függően változtatható. Így a belső tereket nem kell teljesen elsötétíteni, és belül friss levegőt biztosítanak. A szobák télen is jól megvilágíthatók, amikor nem süt olyan erősen a nap, és a rolóléceket folyamatosan fel lehet emelni. Ugyanez vonatkozik a felhősebb napokra is. A fény intenzitása a nap helyzetét mérő és a lamellákat vezérlő időjárási automatika segítségével is beállíthatja. Lopásgátló homlokzati roló - külső pajzsként ez a fajta roló lopásgátló funkciókat is elláthat. A leeresztett páncél megvédi a belső teret a betörési kísérletektől, megnehezítve a bejutást. A homlokzati redőny hangszigeteli a szobákat és véd a kívülről érkező zaj ellen.

Süllyesztett külső redőnyök

Homlokzati redőnyök beszerelése

A homlokzati redőnyök nagyon jó minőségű anyagokból készülnek, ennek köszönhetően ellenállnak az időjárási viszonyok hatásainak. A szalagok (lamellák) profilozott alumíniumból készülnek, C vagy Z betű alakban (opcionális). A megfelelően kiválasztott, ovális vagy négyzet keresztmetszetű fémlemez vagy alumínium kazettás vezetőkkel és pajzsokkal kombinálva a homlokzati redőny jelentősen befolyásolja az épület homlokzatának esztétikáját. Maguk a szalagok többféle szélességben és színben kaphatók, és nem okoz gondot a homlokzat színéhez igazításuk. Nagyon strapabíró anyagokból készülnek, ráadásul termikusan rögzítve, ami ellenáll a változó időjárási viszonyoknak (hó, erős szél, fagy) és az UV sugárzásnak (nincs fakulás hatású) színe.

Homlokzati rolók méretre
A homlokzati redőnyök nem csak az épülő épületekbe, hanem a kész épületekbe is beépíthetők. A kész épületekben felületre szerelt homlokzati rolókat, míg az épülő épületekben süllyesztett homlokzati rolókat alkalmaznak. A süllyesztett rolók egy süllyesztett beépítésre alkalmas kazettával vannak felszerelve, melynek kiemelkedése lehetővé teszi a külső vakolás kivitelezését; extrudált alumíniumból készült.

Mindkét típusnál, süllyesztett és felületre szerelhető redőnyöknél a poliészter textil elemek hőrögzítettek, a létra pedig kevlárral van megerősítve. Lyukak a lamellákon
becsomagolják, hogy megakadályozzák a szalagok súrlódását. Szabványos szalagszínek száma - 15; Ezenkívül a RAL palettáról bármilyen színben lakkozható. A homlokzati redőnyök elektromos vagy kézi hajtással vannak felszerelve.

Homlokzati redőny kalkulátor - a Knall webáruházban történő rendelés leadásakor a költségkalkulátor automatikusan megjelenik a bal alsó sarokban.

Automata homlokzati redőnyök

A homlokzati redőny típusai

A Knall webáruház a homlokzati redőnyöket két csoportban kínálja - süllyesztett és felületre szerelhető. A megrendeléseket mindkét esetben egyedileg készítjük el a vevő által megadott méretben. Megrendeléskor a színséma is kiválasztásra kerül.

Homlokzati/felületre szerelhető redőnyök C vagy Z léc alakban
A C-blade opcióval a hajtás lehet elektromos vagy kézi; legnagyobb szélessége 4,5 m, maximális magassága 5 m. A Z-blade opcióval csak elektromos hajtás; legnagyobb szélessége 4,5m, maximális magassága 3m.

További információ

Hogy kell mérni
A homlokzati redőnyök egyedi méretre készülnek, ezért különféle projektekben és nem szabványos méretű ablakokkal rendelkező épületekben is használhatók. A mérési hibák elkerülése érdekében kérjük, olvassa el a mérési utasításokat.

Hogyan válasszunk színt
A külső árnyékolók színe, beleértve a homlokzati rolókat is, megegyezik az épület homlokzatának színével. Ebben az esetben az egésznek koherens és esztétikus megjelenést kell teremtenie. Az ajánlatban szereplő színválasztékot úgy választjuk ki, hogy különböző homlokzatokhoz legyen lehetőség homlokzati roló kiválasztására.

Hogyan kell felszerelni
A homlokzati redőnyök az ablak külső oldalára vannak felszerelve. Beépíthetők meglévő (felületre szerelt) vagy épülő (süllyesztett) házakba. A szerelési utasítások az Összeszerelési utasítások fülön találhatók. Külső árnyékolók esetén a beszerelést profi csapatra kell bízni; különösen nagyobb számú megrendelt pajzs esetén és többszintes épületeknél.

Hogyan kell tisztítani
A külső védőburkolatok tisztítását célszerű egy profi csapatra bízni, akiknek speciális felszerelések és tisztítószerek állnak a rendelkezésére. Erre például többszintes épületeknél van szükség, ahol a magasabb szintű ablakokon nehéz magasnyomású mosót használni. Ezen kívül problémát okozhat a lécek közötti tér önerő alapos tisztítása.


Mire használható a homlokzati redőny?

A homlokzati redőnyökhöz kapcsolódó első asszociáció az épületek külső oldalán lévő ablakburkolatokat juttathatja eszünkbe, melyek megvédenek minket a naptól. A homlokzati redőnyök azonban sokkal többet jelentenek egyszerű ablakburkolatoknál. A külső árnyékolók, más néven homlokzati rolók a modern otthonok és irodák egyre gyakoribb elemei. Sokféle formában, méretben és színben kaphatóak, ennek az épület egyedi méreteihez igazíthatók, így elegáns és modern megjelenést varázsolnak. A homlokzati redőnyök felhasználása nagyon széles - a lakóépületektől az irodaházakon át a közműépületekig.

A homlokzati árnyékolók különféle anyagokból készülnek, de a legnépszerűbbek az alumíniumból készültek Az alumínium könnyű anyag, ellenáll az időjárás viszontagságainak, a redőnyök tartósak így könnyen felszerelhetők. A homlokzati redőnyök egyszerű alumínium szerkezete, C vagy Z alakú lécekkel, nem csak esztétikailag tetszőleges, de rendkívül funkcionális is. A homlokzati redőnyök vezetőkkel vannak felszerelve, ami lehetővé teszi a lamellák dőlésszögének zökkenőmentes szabályozását. Ennek a felhasználónak beállíthatja a fény behatolását a belső térbe.

Hogyan történik a homlokzati redőnyök felszerelése és használata?

A homlokzati redőnyök felszerelése pontosságot és szakértelmet igénylő folyamat. Ez különösen fontos az épületen kívüli szerelt homlokzati redőnyök esetében. A megfelelő beszerelés kulcsfontosságú a redőnyök működéséhez és időjárási viszonyokkal szemben ellenálló képességéhez.

Bár a homlokzati árnyékolók felszerelése bonyolultnak tűnhet, a gyakorlatban ez egy egyszerű és gyors folyamat. Az alumínium szerkezetnek és a könnyű összeszerelésnek a homlokzati egyszerű redőnyök tökéletes megoldást jelentenek mindazok számára, akik értékelik a kényelmet és a kivitelezés gyorsaságát. a homlokzati redőnyök használata intuitív és egyszerű, független attól, hogy kézi elektromos vezérlést választottak.

Homlokzati redőnyök és külső redőnyök – mi a különbség?

Bár első ránézésre a homlokzati rolók hasonlítanak a külső redőnyökhöz, igaz két különböző termékről van szó. Mind a redőnyök, mind a redőnyök arra szolgálnak, hogy megvédjék az épületet a napfénytől, de ennek módja más.

A külső, a homlokzati redőnyökhöz hasonlóan, az épületen kívüli redőnyökhöz hasonlóan. Fő különbségük azonban az, ahogyan szabályozzák a belső térbe jutó fény mennyiségét. A redőnyök esetében csak az ablak teljes letakarása, illetve lefedése lehetséges. A homlokzati redőnyök pedig a lamellák dőlésszögének beállításának lehetővé teszi a fénymennyiség zökkenőmentes szabályozását.

Számíthat energiamegtakarításra a homlokzati redőnyöknek?

Az energiatakarékosság a homlokzati redőnyök használatának egyik legfontosabb szempontja. A lamák dőlésszögének beállítási lehetőségének a homlokzati redőnyök megkönnyítése érdekében a helyiségbe jutó fény és hő mennyiségének szabályozását. Ez nemcsak a használat kényelmét növeli, hanem a fűtési és légkondicionálási költségek csökkentése is lehetővé teszi.

A fűtési szezonban a nyitott redőnyökben lehetővé teszi a napenergia maximális kihasználását, így csökkentve a fűtési igényt. Nyáron azonban, amikor magasan süt a nap, a zárt redőnyök védik a belső teret a túl napfénytől, korlátozva a korlátozott működést, és jelentős villamosenergia-megtakarításhoz járulnak hozzá.

Miért érdemes homlokzati rolót választani?

A homlokzati redőnyök a funkcionalitás és az esztétika tökéletes kombinációja. Használatuk számos előnnyel jár, az energiamegtakarítástól a használati komforton át az épület modern megjelenéséig. Különböző formában és színben kaphatók, bármilyen épülethez illeszthetők, mérettől és stílustól függetlenül.

Ha olyan megoldást, amely lehetővé teszi a belső térbe jutó fény mennyiségének zökkenőmentes szabályozását, ezért biztosítja az energiatakarékosságot, ha a homlokzati redőnyök Önnek valók. Függetlenül attól, hogy új otthont építünk, vagy felújítást tervezünk, érdemes megfontolni a homlokzati redőny használatot.

Hol lehet homlokzati redőnyt vásárolni?

A redőnyök számos ablakfedő üzletben kaphatók. Érdemes azonban olyan gyártót választani, amely megfelelő minőségben kínálja, és szakmai tanácsokat ad. Tekintse meg kínálatunkat üzletünkben, és nézze meg, milyen lehetőségeket kínál a homlokzati redőnyök. A Knall áruházban bármilyen igény és elvárás is van, meggyőződésünk, hogy olyan terméket találunk, amely megfelel az elvárásoknak.

Homlokzati redőnyök automatizálása – Hogyan működik az időjárás-automatizálási rendszer?

A zökkenőmentes vezérlés a homlokzati redőnyök egyik legfontosabb jellemzője. A legfejlettebb rendszerek elektromos vezérlést tesznek lehetővé, ami garantálja a pontos és a használat kényelmét. Ennek valóban a redőnyök beállítása az egyéni preferenciákhoz és az időjárási viszonyokhoz igazíthatók.

Egy nagyon érdekes megoldás, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend, az időjárás-automatizálási rendszer. Az időjárási viszonyok változásaira reagáló időjárás-érzékelők alapján működik. A napfény intenzitásától, a hőmérséklettől vagy a szélerősségtől függően a rendszer önállóan szabályozza a lécek dőlésszögét, optimális feltételeket biztosít a helyiségben.

Hogyan működik együtt a homlokzati redőnyök és egy gyakori rendszer?

Egy másik modern megoldás a homlokzati redőnyök és a klímarendszer együttműködésének lehetősége. Ennek a redőnyök beállításától függően a klímarendszer beállítja a működését, biztosítva az optimális hőmérsékletet az épületen belül.

Ez az intelligens beállítást teszi lehetővé az által keltett zajszint csökkentését, valamint az energiafogyasztás csökkentését. Ez különösen fontos a modern otthonokban, ahol a környezetvédelem és az energiatakarékosság a legfontosabb prioritások közé tartozik.

Külső árnyékolók – Mennyire ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben?

A homlokzati redőnyök egyik fő előnye a tartósságuk és a különféle időjárási viszonyokkal szemben ellenálló képességük. A kiváló anyagok, például alumínium használatának kiváló minőségű redőnyök ellenállnak a napnak, az esőnek vagy a szélnek.

A vezetőlécek, amelyekre a lécek fel vannak szerelve, szintén korrózióálló anyagokból készülnek. Ennek a homlokzati árnyékolók sok éves használat után is megőrzik eredeti megjelenésüket és funkcionalitásukat.

Hogyan fedjük le az üveghomlokzatokat? - Homlokzati roló!

Az üveghomlokzatok a modern építőiparban egyre gyakrabban választott megoldást. Tágas és világos hatást keltenek, de megfelelő védelmet igényelnek a naptól. Itt jönnek jól a homlokzati redőnyök.

A lévén a dőlésszögének szabályozása a homlokzati redőnyök lehetővé teszi a belső térbe jutó mennyiségének szabályozását. Ez nemcsak a használat kényelmét növeli, hanem a helyiségek túlzott felmelegedése ellen is véd. Az üveghomlokzatokkal kombinálva a homlokzati redőnyök harmonikus és esztétikus párost alkotnak, amely nemcsak praktikus, hanem hatékony is.