Fa redőnyök

Fedezze fel a tökéletes belső terek titkát: Egyedi fa redőnyök, amelyek paradicsommá varázsolják otthonát! lécekkel 25 mm, szélesség 50 mm

Fa redőnyök 25 mm

Üdvözöljük az elegancia és a kényelem világában exkluzív 25 mm-es fa rolók kollekciónkkal. A méretre készült és az Ön egyéni igényeihez szabott fa belső rolók a luxus és a funkcionalitás esszenciáját jelentik. Akár olyan huzatokat keres, amelyek feldobják otthona jellegét, akár egy kis magánéletet szeretne hozzáadni a természetes fény elvesztése nélkül, nálunk megtalálja a tökéletes megoldást. Rendeljen még ma, és tapasztalja meg a Knall webáruház által kínált kivételes minőséget! Nézz meg többet:

Fa rolók 25 mm , Fa rolók 50 mm , Fa rolók

Fa rolók 50 mm

Nyissa meg a precíz funkcionalitással integrált eleganciát az egyedi gyártású 50 mm széles fa redőnyeinkkel. A kiváló minőségű alkatrészekből készült modern fa rolók a mérnöki precizitás és az esztétikai harmónia csúcsát jelentik, biztosítva a hatékony fénykezelést és a magánéletet.

Fa redőnyök...

A klasszikus nappali elrendezéstől az irodai funkcionális megoldásokon át az iskolai egyedi dizájnig – fa redőnyeink tökéletes választást jelentenek minden belső térbe. Stílusos és praktikus szobamegoldást keres? Fa redőnyeink kényelmet és magánéletet biztosítanak, miközben megőrzik a magas esztétikai színvonalat. Tervezi az étkező megjelenésének felfrissítését? Színek és felületek széles választékát kínáljuk, amelyek melegséget és eleganciát kölcsönöznek a belső térnek.

Fa redőnyök

A fa redőnyök jellemzői

A széles színválasztéknak köszönhetően uralják a legdivatosabb belsőépítészeti stílusokat - skandináv, Scandi Boho vagy New Nordic. A méretre gyártott fa rolók egyedi elemként alkotják meg a belső tér karakterét, számos jelzőben különböznek a műfa rolóktól: minőségben, színben, szolgáltatásban és hatékony hőszigetelésben. Jelenleg nagyméretű nyílászárókat terveznek, családi és városi házakban is, ezért gondosan át kell őket szűrni, sokszor csak méretre készülnek a rolómegoldások illeszkednek, beépíthetők, szervizelhetők. Az ablaktér ne csak harmonizáljon az egész szoba színeivel, hanem nagyon ügyesen hangsúlyozza és egészítse ki a kortárs stílust.

egyedi gyártású fa redőnyök

A fa redőnyök jellemzői

Az ízléses megjelenés és a praktikusság mellett a jó minőségű, méretre készült fa zsaluziák rendkívül hatékonyan védik a belső teret a napfénytől és a hőtől.

Redőnykollekciónk esztétikai funkciói a gyártás során felhasznált színeken és minőségi anyagokon alapulnak. Kiváló minőségű faanyagunk többféle árnyalatban kapható, és a festett felületeknek köszönhetően széles színválasztékkal rendelkezik. Az ilyen típusú rolót választva választhatsz világosabb színt, például fehéret (nagyon gyakran fehér ablakokhoz választanak), vagy sötétebb árnyalatokat is, itt a színpaletta kollekció akár feketére is felmegy.

Az igazi faanyag nagyon univerzális, és remekül illeszkedik azokhoz a belső terekhez, ahol többféle színárnyalat található: fehér, bézs, szürke, de intenzívebb is, pl. zöld, kék, grafit vagy fekete. Ellenőrizni kell azonban, hogy a fa zsaluziák (lamellák) adott termékcsoportjaiban milyen színpaletta létezik. Az esztétika a kidolgozás minőségére is vonatkozik, munkásaink kiváló kiszolgálásának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a legolcsóbb áron kínált sötét fa zsalugáink nem okoznak gondot és könnyen szervizelhetők, beleértve a tisztítást is.

A napfény elleni védelem a lamellákkal kapcsolatos. Három különböző szélességű lamellárolónk van ablakokhoz: 25mm, 50mm vagy 65mm. Minden szélesség azonosan működik egy egyszerű zsinórmechanizmussal. A lamellák teljesen felfelé húzhatók, így feltárul az üveg. A fa redőnyök leengedése után a lamellák helyzetének változtatásával szabályozható a fényellátás mértéke és beesési szöge. A fából készült redőnyöknek van még egy fontos tulajdonsága - az anyagból adódóan a lamellák vastagabbak, mint a hagyományos pvc rolóknál, ezért letakarva nem csak árnyékot, hanem hűvösebb hőmérsékletet is biztosítanak. A lamellák szélessége befolyásolja annak az ablaknak a méretét, amelyben a burkolat megjelenhet. Kisebb üvegezéseknél 25 mm-es szélesség javasolt, hogy a redőny ne tűnjön túl nehéznek és túl nagynak. Nagyobb üvegezés 50mm és 65mm széles lamellákkal fedhető le, ami a nagy üvegezéshez is szépen passzol.

fa redőnyök övlétra

Valódi és műfa rolók és megjelenésük

A fa redőny előnye az is, hogy nem csak belülről, hanem kívülről is nagyon dekoratívnak tűnik, ezzel is díszítve a ház homlokzatának megjelenését. Újak a 65mm széles fa rolók. A szélesebb lamellák azt jelentik, hogy amikor a redőnyöket nyitott helyzetbe állítjuk, több hely marad a lamellák között, így több fény jut a belső térbe. Előnyük kétségtelenül a kompaktabb kialakítás - összecsukott helyzetben (felhúzva) kevesebb helyet foglalnak, mivel a lamellák szélesebbek, így kevesebb kell belőlük. A kisebb térfogat azt jelenti, hogy a fa redőnyök használhatók alacsony ablakok áthidalásával, ami a kisebb lamellaszélességeknél sokszor lehetetlen volt. A szélességek változatossága befolyásolja a redőnyök súlyát, így a szervizelési módot és az összeszerelést is. A 25mm széles lamellákkal ellátott redőnyök falra és mennyezetre, de akár az ablakkeretre is felszerelhetők. Az oldalsó vénavezetők használatának köszönhetően az ablakkeretre való szerelés során az üvegből kilógó csíkok csúnya hatása elkerülhető. A szélesebb (50 mm és 65 mm-es) lamellákkal ellátott redőnyöket viszont falra vagy mennyezetre ajánljuk felszerelni.

színes fa redőnyök

További információ

Hogy kell mérni
Weboldalunkon történő megrendeléskor kérjük, adja meg a megrendelt fa rolók méreteit. Ehhez lépjen a Mérés lapra. Pontos utasítások vannak a fa redőnyök helyes mérésére és a tévedés elkerülésére.

Hogyan kell felszerelni
A redőnyöket saját maga is összeszerelheti - az utasításokat az összeszerelési útmutatóban találja. Az ilyen szélességű léceket elsősorban nagyobb ablakokhoz szánják; jobban illeszkednek a tágasabb belső terekbe. Ilyenkor elég nehéz lehet az egész, mert a lécük vastagabb, mint az alumínium rolók. Ezért nagyobb termék esetén érdemes megfontolni az összeszerelést szakemberekre bízni.


A fa redőnyök környezetbarátak?

Sok cég kínál fa redőnyöket tanúsított, fenntartható forrásból, így környezetbarát megoldások.

Felszerelhetek fa redőnyt magam is?

Ha rendelkezik alapvető barkácskészségekkel, a fa redőnyök felszerelése nem jelenthet problémát. Sok készlethez lépésről lépésre szóló utasítások tartoznak.

Mi a különbség a fa és más anyagból készült redőnyök között?

A fából készült redőnyök természetes, meleg megjelenést kölcsönöznek, és gyakran tartósabbak, mint szintetikus társai. Jelenleg azonban drágábbak, és előfordulhat, hogy nem alkalmasak magas pártartalmú helyiségekre.

A fa redőnyök energiatakarékosak?

A fa természetes szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami könnyen melegen tartani a helyiséget, de általában minimálisak az energiahatékonysági különbségek más anyagokhoz képest.

Mik a fa redőnyök előnyei és hátrányai?

Az előnyök közé tartozik az esztétika, a tartósság és a természetes karakter. A hátrányok közé tartozhatnak a magasabb költségek és a magas páratartalmú környezetben való használat korlátai.

A fa redőnyök ellenállnak a sérüléseknek?

A fa tartós anyag, de nem ellenáll az erős ütéseknek vagy karcolásoknak. A megfelelő gondozás és gondos használat kulcsfontosságú a jó állapot megőrzéséhez.

Milyen vezérlési mechanizmusok rendelkezésre állnak fa redőnyökhöz?

A vezérlés lehet manuális, zsinórokkal, vagy automatikus, az elektromos mechanizmusoknak, vagy akár okosott rendszerekkel integrálva.