Rólunk

Minősített online áruház

Az SSL tanúsítvány garantálja ügyfeleink adatainak biztonságát. Az adatokat egy speciális bitkulcs titkosítja, amely maximális védelmet nyújt.

Ingyenes szállítás

Ha a rendelés értéke meghaladja a 190 GBP-t és a fizetés banki átutalással történik, a szállítási költség INGYENES

Szakmai tanácsadás

Az ablakredőnyök hosszú távú és tapasztalt eladója vagyunk, professzionális kiszolgálást és tanácsadást garantálunk a megrendelés minden szakaszában.

Hatékony reklamáció

Panasz esetén mindig igyekszünk ügyét a lehető legzökkenőmentesebben lebonyolítani, és az Ön számára sikeresen lezárni.

Biztonságos fizetések

A knal áruház a legbiztonságosabb fizetési módokat használja, partnereink olyan cégek, mint a Visa, Mastercard, Paypal.

Min. Garancia 2 év

Az üzletünkben vásárolt termékekre két év garancia vonatkozik

Számos fizetési mód, beleértve az utánvétes fizetést is

Kiszállításkor fizetendő megrendeléseket teljesítünk. Ez a fizetési mód legfeljebb 2400 mm (240 cm) széles termékek esetén érhető el.

Minőségi garancia

Cégünk elismert és elismert márka az ablakkiegészítők iparában, célunk termékeink minőségének és ügyfélszolgálati színvonalának folyamatos fejlesztése, javítása. A londoni Lengyel Üzleti Hálózat által kiadott „Recognition Certifcate” tanúsítvány a legmagasabb elvárásoknak való megfelelés kifejezése.

Megbízható Eladó

Közvetlen forgalmazója vagyunk a legnagyobb neves gyártók redőnyrendszereinek, napellenzőinek, rakott redőnyeinek, tetőredőnyeinek és ablaktartozékainak. Csak a legjobbakkal dolgozunk! Az általunk kínált redőnyök megfelelnek a legmagasabb világszabványoknak, csak európai gyárakban készülnek.

20 éve a piacon

Családi cég vagyunk, több mint 20 éves tapasztalattal az ablakredőny-iparban. Együttműködésünk olyan márkákkal, mint a FAKRO, a VELUX vagy a SOMFY, mindig garancia ügyfeleink számára, hogy a szigorú minőségellenőrzés pontossága és a sok éves tapasztalat garantált.