Képernyős redőnyök

Méretre gyártott képernyős redőnyök Magic screen roller szövetből ZIP vagy STANDARD

Magic screen redőnyök

A technológiai találékonyság és az esztétikai kifinomultság megtestesítőjét leleplező varázslatos redőnyök újradefiniálják az ablakkezelések élcsapatát. A bonyolult szövésű poliészter szálakból, amelyeket PVC bevonat borít, ezek az avantgárd árnyékolók páratlan egyensúlyt biztosítanak a fényszűrés és a magánélet között. Tekintse meg az összes Screen redőnyünket:

Magic screen redőnyök

Képernyős redőnyök

Szita típusú redőnyök

A képernyős külső rolók az egyik legmodernebb megoldás a külső burkolatok csoportjában. Az innováció a gyártási folyamat során felhasznált anyagokon alapul. Igényeitől és preferenciáitól függően választhat átvilágítás nélküli huzatot, de olyan is, amelyben a redőnypáncél nem takarja el teljesen a napsugarakat. Eddig a külső redőnyök teljesen eltakarták a belső tereket, és nem volt más választás, hogy átengedje a fényt az ilyen típusú burkolatokon. A szita típusú redőnyök speciális, kiváló minőségű anyagból készülnek, amely finom hálóhoz hasonlít. Magát az ablakfelületet borító anyag üvegszál és PVC műanyag kombinációja. A profilok a legjobb minőségű alumínium lemezből készülnek. A páncél innovatív anyaga mérhetően befolyásolja a szobákban való tartózkodás kényelmét, miközben a roló le van engedve. Mindenekelőtt, mint minden külsőre szerelt burkolat esetében, a képernyő típusú redőny akadályt képez a napsugárzással szemben, és megakadályozza, hogy a napsugarak közvetlenül érintkezzenek az üveggel. Ennek köszönhetően "termikus képernyőnek" is nevezik. Ugyanakkor a képernyő a páncélhálónak köszönhetően nem takarja el teljesen a belső teret. A nappali fényt mesterséges világítás nélkül használhatja. Ez különösen akkor fontos, ha számítógéppel dolgozik vagy tévét néz – az egyenletes és gyenge napfény nem annyira káros az emberi szemre. Éppen ezért a redőnyök nem csak lakóházakban, hanem irodaházakban is tökéletesek.

Testreszabott redőnyök

Külső képernyő típusú redőnyök funkcionalitása

A szita típusú redőnyök funkcionalitása szorosan összefügg a minőségi anyagokkal, amelyekből készülnek. A kis nyílásoknak köszönhetően leengedve a redőny nem zárja el a természetes fényt, de így is kiváló védelmet nyújt a felmelegedés ellen. Ugyanakkor külső pajzsként a képernyőnek megvan az a tulajdonsága is, hogy megakadályozza a hő távozását az épületből. Ha kint lehűl, az épület hőjének nagy részét az ablakokon keresztül veszíti el; redőny formájú sorompó csökkenti a hőveszteséget, és így az épület gazdaságosságát is befolyásolja. Éppen ezért az ilyen típusú redőnyöket szívesen használják a modern energiahatékony házak építésében. A képernyők lehetővé teszik a természetes fény kihasználását, ami befolyásolja a szobákban való tartózkodás kényelmét, miután elhagyta azokat. Ezen túlmenően a paraván típusú redőny háló szúnyoghálóként is funkcionál. Az ablakok kinyitása nem okoz nemkívánatos rovarok megjelenését otthon vagy az irodában. Lehúzott redőnnyel nyitva hagyhatja az ablakokat, és felkapcsolhatja a villanyt, amikor kint sötétedik, anélkül, hogy attól félne, hogy a kellemetlen rovarokat vonzza. A képernyőháló kiváló védelmet nyújt a por és a szennyeződések ellen is. A bútorra vagy egyéb berendezésre lerakódott szennyeződés nem kerül be. Így könnyebben igazíthatók a homlokzat megjelenéséhez. Ennek köszönhetően a házat vagy irodaházat esztétikus külső megjelenés és a környezettel való „harmónia” jellemzi.

redőnyök függőleges ablakokhoz

Külső képernyő típusú redőnyök beszerelése

A redőnyök nem csak épülő, hanem már használatban lévő házakba is beépíthetők. Ezt egy profi csapatra kell bízni. A képernyő típusú redőnyök vezérlése automatikusan történik; A Knall üzletben Selve motorokat és neves Somfy hajtásokat kínálunk. Automatikus alkonyatérzékelőket, időszabályozást vagy otthoni automatizálással integrált vezérlőrendszert (okosotthonok) is telepíthet. A redőnyök távirányítóval vagy kapcsolóval működtethetők. Lehetőség van a redőnyök csoportos összeállítására és akadályérzékelő érzékelővel felszerelt meghajtó beépítésére is. A szita típusú redőnyök két csoportban kaphatók: HEROAL STANDARD és HEROAL ZIP. A HEROAL STANDARD egy klasszikus külső árnyékoló roló. Az építési szakaszban lévő épületben vagy egy meglévőben feltételezik. A háló átereszti a fényt; szúnyoghálóként is működik, és gátat képez a por és a szennyeződések ellen. A rendeléskor megadott méretre gyártva; nagyméretű üvegezéshez is illeszthető. A HEROAL ZIP a szita típusú redőnyök PREMIUM változata. Jellegzetességük a szövetbe integrált oldalvezetők. A cipzáros záródási technológia lehetővé teszi a redőny tökéletes feszítését; ugyanakkor az ilyen típusú képernyő nagyon ellenáll a széllökéseknek - akár 145 km/h-ig. Mindkét csoportban különböző színváltozatokat választhat.
További információk:
Az ablakok mérésére vonatkozó utasításokat a redőnyök megrendelésekor a Mérés fülön találja. Hogyan válasszunk színt - A külső redőnyök színét, beleértve a redőnyöket is, az épület homlokzatának színéhez kell igazítani. A színpaletta elrendezése úgy van összeállítva, hogy mind a háló, mind a kiegészítők színe megfelelően illeszkedjen az épülettervhez. Szerelés módja - Új épületben a redőnyök beszerelését külső cég vagy a vevő is elvégezheti. Az utasítások az összeszerelési útmutatóban találhatók.