VELUX redőnyök

A tartozékok méretének megfelelő kiválasztásához ismerni kell az ablak méretét, amely az ablakszárnyon található adattáblán található.

Rollák VELUX

A VELUX redőnyök alapvető magánéletet biztosítanak, miközben beengedik a természetes fényt. A redőny alumínium oldalcsatornákban fut, és bárhol elhelyezhető az ablakon. A redőny hatékony és praktikus megoldás, amely védelmet és szép megjelenést biztosít. A redőnyök ezért jól illeszkednek nappaliba, otthoni irodába, játszószobába és olyan helyiségbe, ahol alapvető magánéletet és fényszóró képességet szeretnének.

Vásárolj most

VELUX sötétítő redőnyök

A VELUX sötétítő rolók 100%-os sötétítést biztosítanak nappal és éjszaka is. A redőny belső oldalán lévő alumínium bevonat nyáron visszaveri a napsugarakat, télen pedig melegen tartja a belső teret. A roló keskeny, alumínium vezetősínekkel rendelkezik, ami tökéletes illeszkedést biztosít, és lehetővé teszi a roló bárhol az ablakon történő leállítását. A sötétítő redőnyök tökéletesek hálószobákba, gyerekszobákba vagy más helyiségekbe, ahol elengedhetetlen az elsötétítés és a szigetelés javítása.

Vásárolj most

VELUX reluxa

A VELUX zsaluzia teljes vezérlést biztosít a világítás felett, mivel a lamelláknak nincs lyukuk, és tetszés szerint dönthetők, még nyitott ablak mellett is. A zsaluzia optimális megoldás azokhoz a helyiségekhez, ahol a bejövő fény mennyiségét és irányát kívánja állítani – valójában valószínűleg ez az egyik legrugalmasabb árnyékolási megoldás. Teljesen zárt állapotban kiváló elsötétítési képességgel rendelkezik, és egyedülálló dönthető mechanizmusával a fényeffektusok teljes spektrumát kínálja.

Vásárolj most

VELUX rakott redőnyök

A VELUX redőnyös redőny kiváló lehetőséget biztosít a nappali napfény szabályozására. A redőny alumínium felső és oldalsó csatornákkal is kapható, és lehetővé teszi színes és eredeti fényeffektusok létrehozását, amelyek kiegészítik személyes bútor- és dekorválasztását. Ezenkívül a repülõ redõs redõny megkönnyíti a beérkezõ nappali fény beállítását, mivel bárhol elhelyezhetõ az ablakon, figyelve, hogy sem felül, sem alul nincs rögzítve (csak manuálisan). Ez alapvető magánéletet biztosít, és jobban szabályozza a napfényt, és ideálissá teszi a rolót nappaliba vagy étkezőbe való beépítéshez.

Vásárolj most

VELUX napellenzők

A VELUX napellenző egy külső roló, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy megakadályozza az erős napfényt és a hőt, még azelőtt, hogy a tetőablak üvegtábláját elérné. Használaton kívül a napellenző roló a burkolata alatt nem látható. A félig átlátszó szövet a szárny tövéig kihúzva kivágja a közvetlen napsugarakat, így továbbra is teljes láthatóságot biztosít kifelé, és 90%-kal csökkenti a nap melegét. A redőny bárhol elhelyezhető az ablakon, és nyitott ablak mellett is használható. A kampós kézikönyvet csak teljesen felfelé vagy teljesen le lehet tekerni. Válasszon három szín közül, háromféle átlátszósággal.

Vásárolj most

VELUX külső redőnyök

A teljes megvilágítástól a teljes napközbeni elsötétítésig – a VELUX redőnyök átfogó hővédelmet nyújtanak, évszaktól függetlenül. A redőnyök nyáron védik a padlást a felmelegedéstől, télen pedig bent tartják a meleget. Lehetővé teszik, hogy a nap bármely szakában blokkolja a kívülről jövő fényt. Csökkentik a zajt jégeső és eső idején, védik az ablakot nehéz időjárási körülmények között, és további biztonságot nyújtanak otthonának. Nagy szilárdságú alumíniumból készültek, így biztosítják a maximális teljesítményt bármilyen időjárási körülmények között. A legszélsőségesebb körülmények között teszteltük őket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy évekig szolgálják majd. A díjnyertes kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a tetőhöz.

Vásárolj most