Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi irányelvek

Az adatkezelésért felelős:

KNALL KFT

Köszönjük érdeklődését online áruházunk iránt. Személyes adatainak védelme nagyon fontos számunkra Az alábbiakban részletesen tájékoztatunk az Ön adatainak kezeléséről.

1. Adathozzáférés és tárhely

Weboldalunkat személyes adatok megadása nélkül is meglátogathatja . Minden egyes weboldal megnyitásakor a webszerver automatikusan elment egy úgynevezett szerver naplófájlt, amely tartalmazza például a fájl nevét, IP-címét, dátumát és időpontját. letöltés, az átvitelek száma Adatok és a kérelmező szolgáltató (hozzáférési adatok) és dokumentálja a letöltést.

Ezeket a hozzáférési adatokat kizárólag az oldal problémamentes működésének biztosítása, valamint kínálatunk javítása érdekében értékeljük. Az art. 6 záradék 1 mondat 1 lit. f DSGVO, hogy megőrizzük jogos érdekeinket, amelyek az érdekek egyensúlyának összefüggésében dominálnak, ajánlatunk helyes bemutatásában. Minden hozzáférési adat törlésre kerül, legkésőbb a helyszíni látogatás befejezését követő hét napon belül.

Harmadik fél által nyújtott hosting szolgáltatások

A nevünkben végzett külső feldolgozás részeként szállító Weboldal-tárhely- és megjelenítési szolgáltatásokat nyújt. A weboldal használata során vagy az online áruházban bemutatott formában, az alábbiakban leírtak szerint gyűjtött összes adat a szerverein kerül feldolgozásra.

A szolgáltató az Európai Unió vagy az Európai Gazdasági Térség valamely országában található.

2. Adatgyűjtés és felhasználás szerződések teljesítésére, kapcsolatfelvételre és ügyfélszámla nyitására

Személyes adatokat gyűjtünk, ha Ön önkéntesen megadja nekünk ezeket az információkat a megrendelés részeként, vagy kapcsolatba lép velünk (pl. kapcsolatfelvételi űrlapon vagy e-mailben). A kötelező mezők kitöltése azért van megjelölve, mert az adatokra a szerződés feldolgozásához vagy az Ön kapcsolatfelvételének feldolgozásához van szükségünk, és Ön nem tudja elküldeni a rendelést vagy a kapcsolatfelvételt az adatok megadása nélkül. Az összegyűjtött adatok a megfelelő beviteli űrlapokon jelennek meg. Az Ön által megadott adatokat az Art. 6. szakasz 1. mondat 1. lit.b DSGVO a szerződések kezelésére és a lekérdezések feldolgozására.
Amennyiben ehhez a Ptk. 1 mondat 1 lit. Ha Ön kiállította a DSGVO-t, és az ügyfélszámla nyitásának lehetőségét választja, adatait ügyfélszámla nyitása céljából használjuk fel.
A szerződés megszűnését vagy az ügyfélfiók törlését követően az Ön adatai a további feldolgozásra korlátozódnak és törlésre kerülnek, kivéve, ha Ön kifejezetten hozzájárult az adatok további felhasználásához, vagy fenntartjuk a jogot az adatok további felhasználására, az jogszerű megengedte, amiről ebben a nyilatkozatban tájékoztatunk. Az ügyfél fiókjának törlése bármikor lehetséges, és megtehető a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül küldött üzenettel.

3. Adatátvitel

A szerződés teljesítése érdekében a Kbt. 6. pont 1. mondat 1. lit.b DSGVO, adatait továbbítjuk annak a szállítmányozó cégnek, akinek a szállítást megrendelték, ha ez a megrendelt áru kiszállításához szükséges. Attól függően, hogy melyik fizetési szolgáltatót választja, küldje el a ›Gyűjtött fizetési adatokat a fizetésért felelős intézménynek és az általunk megbízott szolgáltatóknak a kiválasztott fizetési szolgáltatáshoz. A részben kiválasztott fizetési szolgáltatók maguk gyűjtik ezeket az adatokat mindaddig, amíg Ön fiókot hoz létre ott. Ebben az esetben a megrendelés során a hozzáférési adatokkal be kell jelentkeznie a pénzforgalmi szolgáltatóhoz. Az adott fizetési szolgáltató adatvédelmi szabályzata.

Európai Unión kívüli székhelyű pénzforgalmi szolgáltatókat és szállítmányozási szolgáltatókat veszünk igénybe. A személyes adatok továbbítása ezeknek a cégeknek csak a szerződés teljesítésének szükségességével összefüggésben történik.

Ugyanez vonatkozik a gyártóink vagy nagykereskedőink részére történő adattovábbításra is abban az esetben, ha ők veszik át számunkra (harmadik fél) a szállítmányt.