Szállítás

Szállítás & Szállítás

Szállítási feltételek weboldal knal

A weboldal további használatával Ön elfogadja feltételeinket.

a megrendelés értékű szállítási költsége független attól az országtól, ahová szállítani kívánja

* Minden olyan termék esetén, amelynek szélessége meghaladja a 2000 mm-t (200 cm), 50 EURO-t adunk a szállítási költséghez

* Minden olyan termék esetében, amelynél a szélesség meghaladja a 2400 mm-t (240 cm), a szállítási költséghez 80 EURO, a 4000 mm-t (400 cm-t) meghaladó szélességhez pedig 290 EURO-t adnak hozzá.

* Megrendeléseket az EU egész területén teljesítünk, az ilyen megrendelés szállítási költsége a fogadó országtól függ, és automatikusan hozzáadódik.

A megrendeléssel kapcsolatos gyakran ismételt kérdéseket az alábbiakban találja:


  • Van lehetőségem meghatározni egy konkrét napot a termékek kiszállítására?

Jelenleg nem lehet konkrét átvételi időpontot egyeztetni vagy a szállítást elhalasztani. Javasoljuk azonban, hogy ellenőrizze az áruk elérhetőségét és a szállítási időt, hogy megfelelő időben tudjon jelen lenni a szállítási helyen.

Ügyfeleink támogatása érdekében engedélyezzük, hogy a tételeket más címre küldjék el. A vásárlók által leggyakrabban választott lehetőség, hogy az árut a munkahelyre szállítják, így egy kolléga aláírathat, így elkerülhető a szállítás átszervezése. Sőt, ne felejtsd el értesíteni az illetékeseket, hogy lesz neked csomag, hogy véletlenül se kerüljön visszautasításra.

Ezen túlmenően azt tapasztaltuk, hogy a termékeink kiszállításával kapcsolatos magas sikerességi arány mellett bizonyos problémák merülnek fel, ha a kézbesítés nem üzleti, hanem lakóhelyi címre történik. Ezért a problémák elkerülése érdekében mindig ajánlott a vásárlóknak a munkahelyükre történő szállítást választani.


  • Otthon kell lennem, hogy átvegyem a küldeményt?

Minden általunk forgalmazott áruhoz aláírás szükséges, kivéve, ha a csomag olyan kicsi, hogy postai úton kézbesíthető és a vásárló postaládájába helyezhető.

Ha a vásárló hajlandó a szomszédjánál hagyni a termékeit, akkor ki kell töltenie egy dobozt a szállítási utasításokkal, amelyet a pénztár oldalon kell elhelyezni.

Lehetőség van a munkahelyre történő kiszállításra is, bár figyelembe kell venni a csomag méretét, így az áru sérülése nélkül tudja hazavinni.


  • A megrendelt termékeket részletekben szállítjuk?

Általában nem küldjük el a rendelést, amíg azok teljesen elkészültek.

Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a megrendelt termékek részleges kiszállítását is megszervezhetjük. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és további információkat kap.

Részletekben történő kiszállítás esetén külön szállítási díjat nem számítunk fel.


  • A megrendelt árut kiszállíthatjuk az EU-n kívülre?

Termékeinket jelenleg csak az Európai Unión belül szállítjuk

A szállítási helyeinkre vonatkozó teljes információ a szállítási oldalunkon található.


  • Mennyi ideig kell várnom a méretre készített árumra?

Méretre készített rolóinkat hagyományosan 14-20 munkanapon belül szállítjuk.


  • Nincs információ az ingyenes szállításról, amikor termékeket teszek a kosárba?

A kiválasztott árukhoz már nem biztosítunk ingyenes szállítást.