Konzervatóriumi redőnyök

Üvegtetők télikertjei

Konzervatóriumi redőnyök

A télikert tetőredőnyeinek jellemzői

A télikert tetőzsalui a tetőrolók egyik fajtája. Megvédik a tetőablakokat, áttetsző tetőket, télikerteket és mindenféle, sík vagy lejtős felülettel borított üvegmellékletet a napfénytől.

A télikert helyiségei nagyon jó módja annak, hogy további teret szerezzenek a pihenéshez, zökkenőmentesen összekapcsolva a házat a kerttel. Ez a tér nem csak egy további hely a kikapcsolódásra, hanem egy hatékony építészeti eljárás is, amely lehetővé teszi, hogy egész évben eredeti és zöld helyet hozzon létre. A hideg hónapokban nagyon gyakran hiányzik a tavasz buja zöldje. Az üvegezett télikert a növényzet és a pihenés oázisa lehet. Ezen kívül egzotikusabb növényeket is termeszthetsz benne.

Az üvegezés miatt azonban az ilyen helyiséget gondosan védeni kell a nap ellen. Míg télen kellemesen meleg, késő tavasszal és nyáron a belső hőmérséklet elviselhetetlenné válik. Egy ilyen hely nem hasonlíthat üvegházhoz. Feltételezve, hogy relaxációként szolgál, és nem lehet benne meleg. Az ideális megoldás a télikert tetőredőnyeinek alkalmazása, amelyek hatékonyan árnyékolják a teljes tetőfelületet, ugyanakkor nagyon stílusosak és esztétikusak. A télikert tetőredőnyeit nagy és lapos (vízszintes és átlós) felületek árnyékolására használják. A télikert a tetőn

A télikert tetőredőnyeinek jellemzői

A télikert tetőzsaluja védi a tető felületét és kellemes hőmérsékletet tart fenn a helyiségben. A klímaberendezéseket gyakran télikertekbe építik be, és egy ilyen típusú redőny csökkenti a légkondicionáló fogyasztását, ezáltal csökkenti az energiaköltségeket.

Az energiatakarékosság ezért a télikert tetőredőnyeinek egyik fő előnye. A télikertek belső terei nagyon lenyűgözőek - kívülről és belülről nézve egyaránt. Azonban szükségük van légkondicionálásra, különösen akkor, ha az éghajlatváltozás miatt a nyarak nagyon melegek, és a magas hőmérséklet későig tart.
ősszel. A vízszintes tetőburkolat hatékonyan véd a túlmelegedés ellen, és így csökkenti a klíma beindításának szükségességét.

Nagyon fontos előny a télikert tetőredőnyeinek kiváló minősége és funkcionalitása is. A szerkezeti elemek, mint pl.: a kazetta, a vezetők és az alsó gerenda extrudált alumíniumból készülnek és porszórt bevonattal vannak ellátva, aminek köszönhetően felületük védve van az UV sugárzás káros hatásaitól és az olyan tényezők hatásaitól, mint az eső vagy a szél. Ez a burkolat esztétikájának hosszú megőrzését eredményezi. Magát a szövetet is magas minőség jellemzi, amely biztosítja a tartósságát, és egy speciális feszítőrendszer lehetővé teszi, hogy a szövet sík és ferde felületeken is dolgozzon.

A télikert tetőzsaluja az üvegezett helyiségek hatékony árnyékolásának kombinációja, egyszerű és esztétikus felépítéssel. üvegtető rendszer

Típusok

A Knall üzletben kínált télikert tetőzsaluk télikerteken belül és kívül is felszerelhetők; a kezelőszervek tisztán elektromosak. A termék speciális alumínium tartókonzolokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a gyors és egyszerű összeszerelést.

A redőnyök nagy felületű üvegtetőket takarhatnak, moduláris beépítés is lehetséges. A beépített szövetfeszítő rendszer nagy felület mellett is megőrzi feszességét, aminek köszönhetően a kifejlesztett roló nem veszít esztétikájából. A kazetta vízszintes, de a rendszer bármilyen dőlésszögben működik. A teljes szerkezet kiváló minőségű alumíniumból készült, ellenáll az időjárási viszonyoknak, a szövetek színpalettája pedig széles. Lehetővé teszi, hogy a burkolatot a homlokzat színéhez (ha a redőny kívülre szerelik) vagy a dekor stílusához (ha a redőny belülre szerelik) válassza ki, és ezzel megőrizze az épület vagy a belső tér ízléses megjelenését.

A terméket időjárás-automatizálási lehetőséggel látták el, amely lehetővé teszi a beeső fény mennyiségének szabályozását.

További információ

Hogy kell mérni
A télikert tetőredőnyeit üvegtetők, tetőablakok stb. védelmére használják. Meghatározott méretben gyártják. Ezeket azonban modulárisan kombinálhatja, és így lefedheti a megfelelő felületet.

Hogyan válasszunk színt
A télikert tetőzsaluit például az úgynevezett télikertekben alkalmazzák, amelyek üvegezett tetejét hatékonyan kell védeni a nap ellen. A funkciójukból adódóan színüket úgy választják meg, hogy harmonizáljanak az épület homlokzatának színével és a helyiség belső stílusával, amelyek védenek a napfénytől.

Hogyan kell összeszerelni
Mivel a télikert tetőzsalui üvegezett felületeket takarnak, érdemesebb egy profi céget megbízni a felszerelésükkel. Az önálló összeszerelési utasításokért kattintson ide Összeszerelési útmutató

Hogyan kell tisztítani
A télikert tetőzsalui a belső vagy külső oldalukra szerelt üvegtetők lefedésére szolgáló speciális burkolatok. A tisztántartásuk miatt érdemesebb olyan céget megbízni, amelyik szakszerűen foglalkozik ezzel.