Függőleges redőnyök

Klasszikus és prémium egyedi gyártású függőleges redőnyök 127 mm és 89 mm lécszélességgel:

Függőleges árnyékolók ablakokhoz

Bemutatjuk az ablakok függőleges árnyalatait , az ablakburkolatok kifinomultságának megtestesítőjét, amely a formát és a funkciót a fényszabályozás és az esztétikai kecsesség elegáns táncában ötvözi. Válassza őket, ha feltűnő modernista hatást szeretne elérni, vagy ha egy szobát magasztos pompával áraszt el.

Függőleges redőnyök

Függőleges redőnyök - jellemzők

Előnyeiknek köszönhetően a függőlegesek hatékonyan védik a helyiségeket a napfénytől, és pozitívan befolyásolják azok esztétikáját.

A zsalugáter falra vagy mennyezetre van rögzítve, és függőleges szövetcsíkok vannak ráerősítve. Az övek szélessége 89mm vagy 127mm. A választás elsősorban a szoba méretétől függ; a tágasabbakban jobbak a szélesebb lamellák, a kisebbeknél pedig a keskenyebbek. A hevederek helyzetének szabályozásával a fényáramlást is szabályozzuk. Eltörlésükkel a napszaktól és a nap intenzitásától függően növeljük a fény mennyiségét. Az ablakok teljesen szabaddá tehetők, ha a lamellákat az ablak egyik oldalára mozgatják. A kiterjedt színpaletta miatt választhat az irodai anyagok világos színeiben, amelyek lehetővé teszik a Daylight használatát. Tompa lesz, de bent is kényelmesen lehet dolgozni; annál is inkább, ha figyelembe vesszük az árnyékolt üvegtábláknak köszönhetően elért kellemes hőmérsékletet. Függőleges vezérlésre gyöngymechanizmus szolgál, lehetőség van elektromos vezérlésre is.

A lamellák anyaga puha, de ez nem jelenti azt, hogy ne esztétikus lenne. Az egész rendszert úgy alakították ki, hogy a lamellák tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz és esztétikusan illeszkedjenek egymáshoz. Az alsó hevederek speciális súlyokkal vannak ellátva, lánccsatlakozással is rendelkeznek. Ennek köszönhetően nem emelkednek ki az ablak felületéből, és azzal egy szintben helyezkednek el. Mivel az anyag puha, még letakarva is lehetővé teszi a levegő áramlását. Döntve, amikor az övek derékszögben vannak az üveggel, akkor is szépen és egyenletesen illeszkednek. Kissé nyitva is az ablakok és a széllökések mozgatják az anyagot, mivel alul lánc köti össze és meg van húzva, a helyén marad. A szobában tartózkodó emberek által (elszakadt öv).

A vertikálisok legnagyobb előnye, hogy nem csak ablakok takarására szolgálnak, hanem válaszfalak kialakítására is, vagy fény- és szimbolikus ajtók szerepét töltik be. A sín bárhol felszerelhető a mennyezetre, így védett helyet alakíthat ki a helyiségben - ez az opció ideális kozmetikai, orvosi vagy esztétikai orvosi rendelők számára, és általában mindenhol, ahol szükség van egy külön rész leválasztására anélkül, hogy további falakat kellene építeni. például kartongipszből készült.

A szemölcsök gyártói ügyelnek az alapanyagok magas minőségére és a színpaletta bővítésére, akár textúrázási lehetőséggel is. Ennek köszönhetően a redőnyök könnyen a dekorhoz illeszthetők és a helyiség funkciójának megfelelő, változó fény/árnyékáteresztő fokú anyag használható. A lamellák könnyen karbantarthatók, esztétikájuk megőrzése érdekében elegendő rendszeresen eltávolítani róluk a port. Ezen kívül választható redőny, melynek anyaga higiéniai tanúsítvánnyal (PZH) és éghetőségi tanúsítvánnyal (ITB) van ellátva. Függőleges a hegesztett méretre

Típusok

A függőlegesek esztétikája és funkcionalitása nagyon univerzálissá teszi őket, ha a helyiségek megjelenéséhez kell igazítani őket. Az összeszerelés egyszerű és gyors: mennyezeti kapcsokkal vagy fali konzolokkal. A redőnyök manuálisan (láncos mechanizmus) vagy elektromos hajtással vezérelhetők.
Rendszerek:
Classic - a lécek szélessége 89 mm és 127 mm. A rendszerben választhatunk kézi (lánc és zsinór) vagy elektromos vezérlést. Egyszerű, fehér vagy ezüst színű alumínium ereszcsatornával van felszerelve.

A rendszer széles színpalettát kínál különféle fényáteresztő képességű, sima vagy dekoratív mintákkal rendelkező anyagokból. Függőleges lánccal

További információ

Hogy kell mérni
Annak az ablaknak a bemérését, amelyben a függőleges megjelenik, saját kezűleg kell elvégezni, és a megfelelő méretet a rendelés leadásakor kell megadni. A függőlegesek mérésére vonatkozó részletes utasítások a Mérés fülön találhatók.

Hogyan válasszunk színt
A huzatok színét mindig a belső tér stílusához és az elérni kívánt hatáshoz igazítjuk. Az egyik esetben a kulcs lehet a színes akcentus vagy a figyelem felhívása egy dekoratív mintára; a másodikban fontos lesz finom hátteret létrehozni a szoba teljes stílusához. A rendelkezésre álló színpaletta lehetővé teszi a megfelelő függőleges kiválasztását. Csak emlékezni lehet arra, hogy kisebb belső terekben az élénk színek, dekoratív minták nélkül jobban működnek.

Hogyan kell felszerelni
A Vertikale egyfajta belső burkolat, amelyet saját maga is felszerelhet. A kézikönyv a weboldal összeszerelési útmutatóján található. Nagyobb függőlegesek esetén a beszerelést profikra lehet bízni.

Hogyan kell tisztítani
A függőlegesek speciális antisztatikus anyagból készülnek, ami minimalizálja a rájuk rakódó szennyeződés mennyiségét. Az anyag függőleges csíkjai speciális porszívóval tisztíthatók. A takarítást időnként egy profi cégre is megbízhatja.


A függőleges redőnyök tökéletes megoldást jelentenek a nagy üvegezéshez?

A nagyméretű üvegezés nemcsak hatékony, hanem praktikus is, téve, hogy élvezze a környéket a teljes kilátást. De hogyan fedjük le őket esztétikusan és funkcionálisan? A válasz egyszerű – Függőleges függőleges redőnyök. Gyönyörű szöveteik még a legnagyobb üvegezést is elegánssá és stílusossá varázsolják. Különböző színekben kaphatók, így bármilyen belső kialakításhoz illeszkednek.

Ez a megoldás rendkívül praktikus. A nagy üvegezett felületek gyakran nagy problémát jelentenek a fényáramlás szabályozása során. A függőleges függőleges redőnyök lehetővé teszi a bejövő fény mennyiségének beállítását az esztétikai érték elvesztése nélkül. Nem csak otthonokba, hanem irodákba és közösségi terekbe is tökéletes megoldás.

Van értelme a függőleges redőnyöknek a magánlakásokban?

A függőleges rolók nem csak ideális megoldást jelentenek a nagy üvegezéshez, hanem kiváló lehetőségeket kínálnak magánlakásokban való használatra is. A helyiségbe jutó fény mennyiségének szabályozásának tökéletesen tökéletes légkört teremthetnek a pihenéshez, munkához vagy játékhoz. minden különböző színek elérhetőségének könnyen illesztheti őket a kiválasztott belső kialakításhoz.

A magánlakások nagy méretei gyakran rendezési kihívást jelentenek meg. Hogyan lehet hatékonyan lefedni a nagy ablakfelületeket az esztétika és a funkcionalitás megőrzése mellett? A függőleges rolók a választ erre a kérdésre. A gyönyörű szövetek még a legnagyobb ablakokat is elegánssá és stílusossá teszik.

Függőleges árnyékolók: Mi a legjobb tervezési megoldás otthonában?

A függőleges rolók nem csak praktikus megoldások a helyiségbe jutó fény mennyiségének kezelésére. Ezek is dizájner megoldások, amelyek tökéletesen illeszkednek az aktuális lakberendezési trendekbe. Böző színekben és mintákban kaphatók, a különválasztott belsőépítészeti rendszer részek, tökéletes belső dekorációt alkotva.

A Vertikális redőnyök mérete lehetővé teszi a nagy ablakfelületek lefedését, ami különösen fontos nagyméretű lakások vagy nagy üvegezésű irodák esetén. A fényellátás szabályozásának lehetősége lehetővé teszi a helyiség körülményeinek beállítását, ami a használat kényelmét jelenti.

Függőleges árnyékolók – Hogyan szabályozzák a fény beáramlását?

A fény beáramlásának szabályozása kulcsfontosságú szempont, amelyet figyelembe kell venni az ablakok redőnyeinek kiválasztására. A függőleges függőleges redőnyök kiválóan szabályozzák a helyiségbe jutó fény mennyiségét. A lécek dőlésszögének beállítási lehetőségének mindenekelőtt a fény mennyiségét igényeinek és preferenciáinak megfelelően állíthatja be.

Ezek a redőnyök nagyszerű megoldást jelentenek azok számára, akik meg akarják védeni szobájukat a nem kívánt megjelenéstől. Csak kapcsolja át a lamellákat, hogy a fényt minden oldalra irányítsa, először megőrzi a magánéletet.

Függőleges redőnyök, mik az előnyei? - innováció és funkcionalitás

Az innovatív megoldások és a funkcionalitás a legjobban jellemzi a Verticale függőleges redőnyöket. Egyedülálló tulajdonságaik lehetővé teszik a fényellátás tökéletes kezelését, ezzel együtt esztétikus és harmonikus hangulatot teremtenek a belső térben. Mindezek miatt ezek a redőnyök az egyik leggyakrabban választott termék az otthonukba modern megoldást keresők körében.

A függőleges függőleges redőnyök ideálisak nagyobb területeken történő használatra. A nagyméretű üvegek lefedésének lehetőségének ideális magánkézben lévő irodahelyiségekben, szállodákban, éttermekben, de lefedezésben is. Sokoldalúak és eleganciájuk tökéletes megoldást jelent mindazok számára, akik a praktikum és az esztétika kombinációját keresik.

Különböző színű függőleges redőnyök Wertikali - Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

A Wertikali függőleges redőnyeinek egyik legnagyobb előnye a színválasztékuk. Számos árnyalatban kaphatók, a hagyományos fehértől és szürkétől az extravagánsabbakig, mint például a piros vagy a türkiz. Ennek mindenki megtalálhatja a számára tökéletes árnyékolót, amely illeszkedik a kiválasztott belső kialakításba.

A függőleges redőnyök kiemelkedő megjelenésűek, hanem praktikus funkcióval is rendelkeznek. A fényáram szabályozásának képessége, a helyiségek megóvása a nem kívánt pillantásoktól, valamint a nagy területek lefedésének képessége kiváló választássá teszi mindazok számára, akik értékelik a kényelmet és az esztétikát.

Függőleges rolók: Tökéletesek nagy ablakméretekhez?

A nagy ablakméreteket gyakran nehéz lefedni. A hagyományos redőnyök gyakran nem elegendő, és előfordulhat, hogy a függönyök nem illeszkednek a választott belső kialakításhoz. Ebben az esetben a Verticale függőleges rolók a tökéletes megoldást. A lefedhető nagy felületnek tökéletes belső dekorációt jelentenek nagy üvegezésben.

A függőleges függőleges redőnyök könnyen kezelhető. A rendszervezérlőnek könnyen szabályozhatja a helyiségbe jutó fény mennyiségét. Tekintse meg weboldalunkon, milyen egyszerűen vezérelheti őket zsinórral. Nemcsak praktikus, hanem lehetővé teszi a megfelelő hangulat megteremtését a belső térben, napszaktól független.

Modernség és osztály – A függőleges redőnyök működni fognak az Ön belső terében?

A függőleges rolók nemcsak modernek, hanem előkelőek is. Elegáns dizájnjuk tökéletes kiegészítője lehet bármilyen belső kialakításnak. Sokféle színben és mintában kaphatók, így a legigényesebb vásárlók igényeit kielégítik.