Rovarhálók ablakokhoz

Az ablakok rovarhálói egyszerűen felépíteni és működtetni olyan rendszereket, amelyek hatékony védelmet nyújtanak a rovarok ellen.

Rovarhálók ablakokhoz

Szúnyoghálók - Jellemzők

A szúnyoghálók megakadályozzák a rovarok bejutását a lakásba. Ezzel a problémával szembesülünk az év nagy részében – kora tavasztól késő őszig. Különféle rovarölő szerek kaphatók a piacon, de a legtöbb kémiai, és nem mindenki akarja és nem tudja kezelni ezeket. Beltéri használat esetén allergiás reakciókat válthatnak ki. A szúnyogháló segít megakadályozni a rovarok bejutását, így nincs szükség vegyszerekre. A finom háló még a legkisebb rovarok számára is akadályt jelent.

Az ablak- és ajtószúnyoghálók segítségével élvezheti a békét otthon azokban az évszakokban, amikor a rovarok aktívak; különösen, ha az otthon/lakás vízpartok vagy zöldterületek közelében van, vagy ha nyaralóról van szó. A rovarok nemcsak a nyugalmat és a pihenést zavarják, hanem az allergiásokra (méhek, darazsak) is veszélyesek lehetnek, vagy táplálékra jutva baktériumokat hordozhatnak (legyek). Ezért a legjobb hatékonyan megakadályozni a nem kívánt rovarok otthonba jutását. Ezenkívül a meleg hónapokban, különösen esténként, amikor a külső hőmérséklet csökken, gyakran kinyitják az ablakokat; Ez kényelmet biztosít otthonában, felfrissíti a levegőt és javítja a környezet illatát. A mesterséges fény vonzza a rovarokat, a szúnyoghálók felszerelése pedig megakadályozza, hogy bejussanak.

A szúnyoghálók nem akadályozzák az ablakok és erkélyajtók használatát, amelyek probléma nélkül nyithatók és zárhatók. Manapság az ilyen típusú képernyőket úgy tervezték és gyártják, hogy ne csak hatékony védelmet nyújtsanak a rovarok ellen, hanem esztétikusan is nézzenek ki. A kiváló anyagminőség és a színválaszték biztosítja, hogy a szúnyoghálók illeszkedjenek a belső dekorációhoz és a külső homlokzathoz. Egyedi méretű szúnyoghálók

Szúnyoghálók típusai és felszerelése

A hatásosság érdekében a szúnyoghálónak jó minőségűnek és egyedi méretűnek kell lennie. A megfelelő méret illesztése elengedhetetlen a változó ablakméretek, a különböző profilszélességek és az ablakkeretek vastagsága miatt; már 2 mm eltérés is hézagot eredményezhet. A Knall üzletben van egy speciális rész (Mérés), ahol ellenőrizheti, hogyan kell megfelelően kimérni egy ablakot a szúnyoghálóhoz.

A redőnyök kétféle változatban készülnek: keretes szúnyogháló és roll-up szúnyogháló. A keretes szúnyoghálót speciális gallérral vagy mágnessel rögzítik az ablakra (nem szükséges az ablakkeretet módosítani). Az ajtószúnyogháló zsanérok használatát igényli, akár fix, akár önzáró - a redőny itt egy további kifelé nyíló ajtókészletet alkot. A felcsavarható szúnyogháló úgy működik, mint egy redőny; a hálót láncmechanizmussal meghosszabbítják és visszahúzzák. A háló egy U alakú oldalprofilú alumínium kazettába kerül. Az ablakmélyedésen kívülre vagy belülre is felszerelhető. Az erkélyajtók szúnyoghálói „viharajtóként” is működhetnek – a sűrű háló, amelyből készülnek, megakadályozza az erősebb széllökéseket.

Mindkét modellben a rovarok elleni védelmet 1x1 mm-es lyukakkal ellátott háló biztosítja. A háló üvegszálból készült, könnyű és nagyon vékony szálakat tesz lehetővé; Ezenkívül PVC bevonattal rendelkezik, így rendkívül ellenálló az időjárási tényezőkkel, például a napsugárzással vagy az esővel szemben (így a szúnyogháló nagyon sokáig megőrzi esztétikáját) és a mechanikai sérülésekkel szemben. A modern szúnyoghálók esztétikus és tartós alumínium profillal vannak felszerelve. A paravánok különféle típusú ablakokhoz használhatók: PVC, fa és alumínium.

Az ablakok és ajtók szúnyoghálói elég változatosak ahhoz, hogy az épület színvilágához igazodjanak. Kiválaszthatja a háló és a profil színét is. Ez a megoldás azt jelenti, hogy a rovarok elleni védelem előnyeinek megőrzése mellett nem kell kompromisszumot kötni az ablakok esztétikus megjelenésében. szúnyoghálók függőleges ablakokhoz

Szúnyogszűrő rendszerek

A Knall üzletben kapható szúnyogháló rendszerek:

  • Keretes szúnyogháló ablakokhoz. Az egyik legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldás. Az ablakkeretre rögzítve fémlemezekkel, amelyek átfedik a tömítést. Az előnyök közé tartozik a nagyon egyszerű beszerelés/eltávolítás és a keret módosítása. Maximális szélesség 120 cm, maximális magasság 160 cm.
  • Szúnyogháló ajtókhoz. Felszerelhető erkélyajtókra, teraszajtókra vagy másokra. A kiváló minőségről a belső sarkok, a tömör zsanérok és az elegáns fogantyú gondoskodik. Semmilyen módon nem korlátozza az ajtó használatát. Maximális szélesség 140 cm, maximális magasság 260 cm.
  • Roll-up MONUMO egyoldalas szúnyogháló ajtókhoz. Vízszintesen szerelt ajtó szúnyogháló; felső és alsó láncokkal vezetve. A szita esztétikus alumínium kazettával van felszerelve (az U-alakú oldalprofilba illesztve), a háló tartósan a görgőhöz csatlakozik. Válogatott RAL paletta színek és faszerű színek.
  • Roll-up MONUMO kétoldalas szúnyogháló ajtókhoz. Vízszintes képernyő, felső és alsó láncokkal irányítva. A hálót egy alumíniumból készült kazettába helyezik (az U alakú oldalprofilba helyezve), és tartósan a hengerhez rögzítik. Színek – válogatott RAL paletta és faszerű árnyalatok.