Tetőredőnyök

Ablaktakaró rendszerek FAKRO és VELUX tetőtéri ablakokhoz

Redőnyök FAKRO

Élj a színekkel...
A szabványos redőnyök védenek a fénytől, ugyanakkor kiegészítő dekorációs elemei lehetnek a tetőtérben. A roló csökkenti a beérkező fény mennyiségét, stílusossá teszi a helyiséget, a szövetkialakítások széles választéka (sima, mintás) pedig lehetővé teszi, hogy a roló anyagát bármely helyiség dekorációjához igazítsd vagy kontrasztba állítsd.

Vásárolj most

FAKRO sötétítő redőnyök

Éjjel-nappal...
ARF Sunset – tökéletes védelmet nyújt a napfény ellen, és teljes belső elsötétítést biztosít.

Az ARF sötétítő rolók elegáns, dekoratív anyagból készülnek. Oldalsó futószalagjaik lehetővé teszik a szoba belső elsötétítését. Az ARF sötétítő roló az ablak bármely pontján leállítható.

Vásárolj most

FAKRO reluxa

Fény a kezedben...
Az AJP zsaluzia egy népszerű tetőablak-tartozék, amellyel szabályozható a helyiségbe jutó fény mennyisége. A lamellák szögének változtatásával szabályozhatjuk a napfény irányát és egyedi hangulatot teremthetünk.

A zsaluzia véd a túlmelegedéstől és dekorációs elem. Az oldalsó alumínium sínek lehetővé teszik a helyiség teljes árnyékolását, és lehetővé teszik a szárny elforgatását lehúzott roló mellett is.

Vásárolj most

FAKRO rakott redőnyök

Vedd körül magad szépséggel...
Az APS redőnyös redőny stílusos és dekoratív roló. Lágy, szórt fényt biztosít a helyiségben, bármilyen belső kialakításhoz illő színben.

Az oldalsó fehér alumínium vezetők lefedik az anyag szélét, és emellett korlátozzák a beérkező napfény mennyiségét. A roló bárhol elhelyezhető.

Vásárolj most

FAKRO tető Redőnyök

Fedezze fel az oázist...
A külső redőny teljes kényelmet biztosít a tetőtér használatakor, mert véd a túlmelegedéstől, lehetővé teszi a helyiség teljes árnyékolását, csökkenti a kívülről érkező zajt és az ablak teljes letakarásával biztosítja a magánéletet.

A kívülre szerelt redőnyök napsütéses napokon javítják a védelmet a kellemetlen hőemelkedés ellen. Az alumínium lécek belső felületét speciális bevonat borítja, amely korlátozza a beáramló hőt.

Vásárolj most

Rollák VELUX

A VELUX redőnyök alapvető magánéletet biztosítanak, miközben beengedik a természetes fényt. A redőny alumínium oldalcsatornákban fut, és bárhol elhelyezhető az ablakon. A redőny hatékony és praktikus megoldás, amely védelmet és szép megjelenést biztosít. A redőnyök ezért jól illeszkednek nappaliba, otthoni irodába, játszószobába és olyan helyiségbe, ahol alapvető magánéletet és fényszóró képességet szeretnének.

Vásárolj most

VELUX sötétítő redőnyök

A VELUX sötétítő rolók 100%-os sötétítést biztosítanak nappal és éjszaka is. A redőny belső oldalán lévő alumínium bevonat nyáron visszaveri a napsugarakat, télen pedig melegen tartja a belső teret. A roló keskeny, alumínium vezetősínekkel rendelkezik, ami tökéletes illeszkedést biztosít, és lehetővé teszi a roló bárhol az ablakon történő leállítását. A sötétítő redőnyök tökéletesek hálószobákba, gyerekszobákba vagy más helyiségekbe, ahol elengedhetetlen az elsötétítés és a szigetelés javítása.

Vásárolj most

VELUX reluxa

A VELUX zsaluzia teljes vezérlést biztosít a világítás felett, mivel a lamelláknak nincs lyukuk, és tetszés szerint dönthetők, még nyitott ablak mellett is. A zsaluzia optimális megoldás azokhoz a helyiségekhez, ahol a bejövő fény mennyiségét és irányát kívánja állítani – valójában valószínűleg ez az egyik legrugalmasabb árnyékolási megoldás. Teljesen zárt állapotban kiváló elsötétítési képességgel rendelkezik, és egyedülálló dönthető mechanizmusával a fényeffektusok teljes spektrumát kínálja.

Vásárolj most

VELUX rakott redőnyök

A VELUX redőnyös redőny kiváló lehetőséget biztosít a nappali napfény szabályozására. A redőny alumínium felső és oldalsó csatornákkal is kapható, és lehetővé teszi színes és eredeti fényeffektusok létrehozását, amelyek kiegészítik személyes bútor- és dekorválasztását. Ezenkívül a repülõ redõs redõny megkönnyíti a beérkezõ nappali fény beállítását, mivel bárhol elhelyezhetõ az ablakon, figyelve, hogy sem felül, sem alul nincs rögzítve (csak manuálisan). Ez alapvető magánéletet biztosít, és jobban szabályozza a napfényt, és ideálissá teszi a rolót nappaliba vagy étkezőbe való beépítéshez.

Vásárolj most

VELUX napellenzők

A VELUX napellenző egy külső roló, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy megakadályozza az erős napfényt és a hőt, még azelőtt, hogy a tetőablak üvegtábláját elérné. Használaton kívül a napellenző roló a burkolata alatt nem látható. A félig átlátszó szövet a szárny tövéig kihúzva kivágja a közvetlen napsugarakat, így továbbra is teljes láthatóságot biztosít kifelé, és 90%-kal csökkenti a nap melegét. A redőny bárhol elhelyezhető az ablakon, és nyitott ablak mellett is használható. A kampós kézikönyvet csak teljesen felfelé vagy teljesen le lehet tekerni. Válasszon három szín közül, háromféle átlátszósággal.

Vásárolj most

VELUX külső redőnyök

A teljes megvilágítástól a teljes napközbeni elsötétítésig – a VELUX redőnyök átfogó hővédelmet nyújtanak, évszaktól függetlenül. A redőnyök nyáron védik a padlást a felmelegedéstől, télen pedig bent tartják a meleget. Lehetővé teszik, hogy a nap bármely szakában blokkolja a kívülről jövő fényt. Csökkentik a zajt jégeső és eső idején, védik az ablakot nehéz időjárási körülmények között, és további biztonságot nyújtanak otthonának. Nagy szilárdságú alumíniumból készültek, így biztosítják a maximális teljesítményt bármilyen időjárási körülmények között. A legszélsőségesebb körülmények között teszteltük őket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy évekig szolgálják majd. A díjnyertes kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a tetőhöz.

Vásárolj most