Napellenzők FAKRO AMZ

* A tartozékok méretének megfelelő kiválasztásához ismerni kell az ablak méretét, amely az ablakszárnyon található adattáblán található.

A külső napellenző akár 8-szor hatékonyabban véd a hő ellen, mint a belső sötétítő redőny.

Napellenzők FAKRO AMZ

FAKRO napellenzők

Pihenj árnyékban...
A napellenző árnyékoló optimális védelmet nyújt a túlmelegedés ellen, ugyanakkor kilátást nyújt a külsőre. A Fakro napellenző roló visszaveri a napsugarakat, mielőtt azok elérnék az üveget, és így véd a napsütéses napokon a felmelegedés ellen, enyhülést biztosítva a szemnek és védelmet nyújt az erősen visszavert fény káros hatásaival szemben, ami különösen fontos a számítógéppel végzett munka során.

Az AMZ napellenző strapabíró, időjárásálló üvegszálas szövetből készült. A szövet görgős, rugós terhelésű, és alumínium burkolatba van beépítve, amely az ablak tetejére van felszerelve. Ez lehetővé teszi a redőny egyszerű irányítását, és lehetővé teszi szélesebb szövet használatát, így további védelmet nyújt a fény behatolása ellen. A roló irányításához a csomagban egy 80 cm hosszú rúd található. Rendelhető még 150 cm hosszú ZSZ bot is.

Jellegzetes:

  • a legjobb hővédelem,
  • a helyiség hatékony árnyékolása, miközben némi fényt is beenged,
  • kényelmes használat – egész nyárra letakarhatjuk az ablakot anélkül, hogy naponta fel-le tekernénk,
  • egyszerű beszerelés – belülről szereljük fel a rolót (csavarja ki négy csavart, majd csavarja vissza ugyanabban a furatban),
  • védelem a káros UV sugárzás ellen, ha esős időben használják, csökkenti az eső és a jégeső zaját.

FAKRO AMZ napellenzők

* Minden VELUX és FAKRO termék 100%-ban eredeti

Ha kinyitja a tetőablakát, az ablak tetején jobb vagy bal oldalon egy típustáblát talál.