Redőny

Méretre gyártott redőny ablakokhoz, sötétítő vagy hagyományos redőny-sötétítő anyaggal, kazettás kivitelben kapható:

Sötétítő görgős árnyékolók

A modern mérnöki és esztétikai kifinomultság csodáját leleplező sötétítő görgős árnyékolók páratlan megtestesítői az ablakburkolatok birodalmának. A sűrű szövésű poliészterből készült árnyalatok páratlan fokú fényszűrést biztosítanak, hatékonyan eltakarják a külső megvilágítás akár 99%-át. Rugós mechanizmusokkal vagy motoros rendszerekkel integrálva zökkenőmentesen nyúlnak vissza és húzódnak vissza, biztosítva a zökkenőmentes működést. A fejlett UV-álló bevonatok megerősítik az anyagot a színfakulással és a hődegradációval szemben. A forma és a funkció egyedülálló konvergenciája a sötétítő görgős árnyékolókat nélkülözhetetlen választássá teszi azok számára, akik abszolút magánéletet, zavartalan alvást vagy tükröződésmentes médiafogyasztást szeretnének kialakítani. Tekintse meg további redőnyeinket:

Sötétítő redőnyök , Sötétítő ablakok , Sötétítő redőnyök , Fürdőszoba redőnyök

Sötétítő redőnyök

Tapasztalja meg az innováció és a funkcionalitás megtestesítőjét az elsötétítő ablakokkal, amelyek a fényszabályozás és a magánélet páratlan egységét kínálják. A szorosan szőtt szövetekkel és az aprólékosan megtervezett lécekkel készült ablakkezelések fejlett hőszigetelő tulajdonságokat alkalmaznak az optimális belső hőmérséklet fenntartása érdekében, így energiaköltségeket takarítanak meg. A robusztus emelőrendszerekkel felszerelve könnyed manőverezhetőséget kínálnak, így minden eddiginél könnyebben áttérhet a nappali átlátszóságról az esti zártságra. Ideális médiaszobákba, hálószobákba vagy minden olyan helyre, ahol fokozott sötétségre van szükség, ezek a sötétítő rolók kiválóan kiküszöbölik a tükröződést és csökkentik a külső zajt. Az európai alkatrészek felhasználásával a legmagasabb szabványok szerint gyártott sötétítő rolók bármely helyiséget a kényelem és a nyugalom szentélyévé varázsolnak.

Sötétítő görgős ernyők

A fényerő-szabályozó görgős árnyékolók ideálisak a fény és a magánélet szabályozására bármely helyiségben. Lehetővé teszik a természetes fény beállítását, tökéletes hangulatot teremtve. Kiváló minőségű, fényt diffúz anyagokból készült árnyalatok csökkentik a tükröződést, védik a bútorokat az UV-sugárzástól, és magánéletet biztosítanak anélkül, hogy teljesen elzárnák a természetes fényt.

Fürdőszoba redőnyök

A fürdőszobai ablakburkolatok szakterületén a fürdőszobai redőnyök kiválasztása döntő szerepet játszik mind az esztétikai, mind a funkcionalitási szempontból. A nedvességnek és nedvességnek ellenálló anyagokból készült fürdőszobai redőnyök úgy lettek kialakítva, hogy ellenálljanak az intim tér által támasztott egyedi környezeti kihívásoknak. A gyakran antimikrobiális kezelésekkel és nem porózus felülettel rendelkező fürdőszobai redőnyök megakadályozzák a penész és a penész elszaporodását, ezáltal fenntartják a higiénikus légkört. A gyakran állítható dőlésszögű lamellákkal vagy vezeték nélküli opciókkal tervezett mechanizmusok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy precízen módosítsák a fényt és a magánélet szintjét. Ezen túlmenően az UV-álló bevonatok fejlesztése megvédi a színfakulást és a szövet romlását, ezáltal meghosszabbítja a termék élettartamát. A sokféle stílus és felület kifinomultságát közvetítő fürdőszobai redőnyök a tartósság, az elegancia és a praktikum találkozását testesítik meg.

Redőny

Klasszikus redőnyök – Miért válasszon redőnyt?

A redőnyök évtizedek óta a kirakatépítés alapelemei, nemcsak funkcionális hasznot húznak, hanem egy csipetnyi stílust is biztosítanak minden elfoglalt helynek. Akár a minőségi, luxust sugárzó redőnyöket részesíti előnyben, akár a megfizethető, minőségi kompromisszumot nem jelentő redőnyöket, mindenki megtalálja a kedvére valót. Ezek a stílusos redőnyök oly módon ötvözik a stílust és a funkcionalitást, amelyhez kevés más ablakkezelés fér hozzá. Az egyedi mintázatú redőnyöktől a klasszikus, egyszínű redőnyökig a választék széles, és többféle lehetőséget kínál a fogyasztóknak.

egyedi gyártású-szövet-rolók

A színspektrum: fehértől a fekete rolóig

A redőny színei bármely helyiség hangulatát megváltoztathatják. A fehér redőnyök a tisztaság és a tér érzetét árasztják, így a szobák nagyobbnak és nyitottabbnak tűnnek. Másrészt a fekete redőnyök drámai hangulatot kölcsönözhetnek, tökéletesek a modern környezethez. A szürke és a krémszínű redőnyök középutat kínálnak, semleges, de stílusos megjelenést kölcsönözve bármely helyiségnek.

Knall redőnyök Fabric Groups

  • CAMILA – sima és átlátszó szövetek, részben fényáteresztő. 45 szín közül választhat
  • LUMINIS – kiváló minőségű anyagok, mindkét oldalon gyöngyház bevonattal. A bevonat visszaveri a fényt, ami érdekes vizuális hatásokat hoz létre fényvisszaverődés formájában.
  • PARADISE – sötétítő és gumis szövetek (100%-os sötétítés). A természet által ihletett szövetek csoportja; rendszeresen átszőtt bambusz-, szalma- és jutafűszálakkal.
  • CHARLOTTE – gumiszerű és teljesen sötétítő szövetek; monokróm.
  • JULIA - gumis és teljesen sötétítő szövetek; monokróm.

A redőnyök kiválasztása – A stílusok szimfóniája

A mintás redőnyök fantasztikus módja annak, hogy személyiséget vigyünk a szobába. Legyen szó virágmintáról egy csipetnyi romantikáért vagy geometrikus formákról egy modern csavarhoz, a lehetőségek végtelenek. Ha a minták nem felelnek meg az Ön ízlésének, a natúr redőnyök vagy a természetes szövésű redőnyök organikus szépséget biztosítanak ablakainak.

Az egyedi és a szokatlan: puha szövet roló, csavarral

Azok számára, akik valami másra vágynak, a varázslatos redőnyök szinte éteri minőséget kínálnak. Ezek a redőnyök lehetővé teszik, hogy anélkül lásson ki, hogy bárki belásson, így magánéletet és fényszabályozást is biztosít. A kiválasztott redőnyök olyan egyedi funkciókkal is rendelkeznek, mint az intelligens otthon integráció, amely lehetővé teszi a redőnyök egyetlen gombnyomással történő vezérlését.

redőnyök az ablakokon

Fürdőszoba ragyogása: A tökéletes fürdőszobai redőny kiválasztása

A fürdőszobákban olyan ablakburkolatokra van szükség, amelyek magánéletet és nedvességállóságot biztosítanak. Kiváló választás a vízálló anyagokból készült fürdőszobai redőny vagy a fürdőszobai ablakredőny. Ha sötétítő redőnyöket szeretne vásárolni fürdőszobájába, vannak olyan opciók, amelyek a két világ legjobbjait egyesítik – a magánélet és a fényszabályozás.

The Roller Blind Collection: Valami mindenkinek

Redőnykollekciónk sokrétű, és mindent tartalmaz, a pénztárcakímélőknek szánt olcsó redőnyöktől a csúcskategóriás, minőségi redőnyökig, amelyek luxust adnak bármely helyiségbe. Bármi is legyen az Ön igényei vagy preferenciái, kézi működtetésű redőnyeink elég sokoldalúak ahhoz, hogy megfeleljenek ezeknek. Bármilyen térben élvezheti a redőnyöket, abban a tudatban, hogy stílust és tartalmat egyaránt kap.

További információ

Hogy kell mérni

A szövet redőnyök egyedileg meghatározott méretben készülnek. A méreteket a rendelés leadásakor adjuk meg. Az ablak megfelelő méréséhez lépjen a Mérés fülre. Ott megtalálja a mérések elvégzéséhez szükséges utasításokat.

Hogyan válasszunk színt

A színválasztás a belső kialakítástól és a mérettől függ. A szövet redőnyök széles színpalettával rendelkeznek, és könnyen illeszthetők az egyes helyiségek stílusához. A helyiségek méretét tekintve a sima anyagból készült, világos színű redőnyök jobbak lesznek a kisebb belső terekben. Az optikai redukciójuk hatását elkerüljük.

Hogyan kell összeszerelni

A szövet rolót saját maga is felszerelheti. Az ehhez kapcsolódó útmutatót itt találja Összeszerelési útmutató .

Hogyan kell tisztítani

A szövet redőnyök antisztatikus anyagból készülnek, amely megakadályozza a por lerakódását. Dörzsölje őket porkefével. Időnként megtisztíthatja az anyagot egy enyhén nedves ruhával, és hagyja szétszáradni.


Hogyan kell mérni a redőnyöket?

A redőnyök mérése a tökéletesítés biztosításának szerves része. Egy rosszul kimért roló is fájó hüvelykujjként lóghat ki az átgondolt dekorációból. Az első lépés az ablak szélességének mérése, figyelembe véve az akadályokat, például a fogantyúkat. igény mérje meg a csökkenést, vagy azt, hogy milyen hosszú legyen a vak. Mindig mindig a méréseket. A méretre készült redőnyök a legjobb személyre szabott illeszkedést kínálják, az Ön ablakaihoz szabott méretekkel.

A méretre gyártott redőnyök esetében a precízitás kulcsfontosságú. Ezek nem a te futó, készen kapható redőnyök. Úgy, hogy tökéletesen megfeleljenek az ablakokhoz, minimálisra csökkentve a nem kívánt fényt beengedő vagy a magánéletet veszélyeztető réseket. A méretre gyártott redőnyök is hihetetlenül sokoldalú, rengeteg szövetben, stílusban és funkcióban kaphatók – a sötétítéstől a fényszűrős redőnyökig.

Redőnyök javítása – Hova szerelhető be a redőnyök?

A beépített redök felszerelésének megfelelő helyén befolyásolhatja azok hatékonyságát és esztétikai megjelenését. Fürdőszobákban a vízálló redőnyök vagy a nedvességálló anyagból készült tökéletes fürdőszobai redőnyök a legjobbak. Ha a fő szempont, akkor a vastagabb szövetű redőnyök beszerelhető hálószobákba és nappalikba.

Miután kiválasztotta a redőnyöket, a beépített redőnyök kényelmes megoldást jelentenek. Az Ön preferenciáitól és a helyiség szerelésétől függően az ablakokhoz vagy falakhoz rögzíthetők. Az, hogy hol dönti el a redőnyök felszerelését, éppúgy számít, mint az, hogy milyen típusú rolót választ. A redőnyök elhelyezésének meghatározásakor kulcsfontosságú, hogy vegye figyelembe a fényterhelést, az ablakméretet és a helyiség funkcionalitását.

Hogyan szereljük be a redőnyöket?

A beszerelés általában a következő lépést, miután megkapta a méretre készített redőnyöket. Ha motoros gők mellett döntöttek, ha meg akarom tudni, hogy minden elektromos beállítás a helyén van. Kézi redőnyök esetén kezdje azzal, hogy megjelöli azokat a pontokat, ahol a konzolok mennek. Fúrjon lyukakat és rögzítse a konzolokat, majd óvatosan csúsztassa a redőnyöket a helyére.

Ne feledje, minden rolótermékünket a fogyasztók egyszerű felszerelésére tervezték. Nem kell barkácsszakértőnek lenni a redőnyök felszereléséhez. Egy eszközkészlettel és egy kis idővel bárki könnyedén beállíthatja ezeket az ablakkezeléseket. Sok vásárló választja a dupla redőnyöket, kombinálják a sötétítési és fényszűrő funkciókat, és ezek felszerelése is egyszerű.

Hogyan tisztítsuk meg a redőnyöket?

A redőnyök karbantartása fontos, mint a megfelelő stílus kiválasztása és helyes felszerelése. A poros rolók szemet gyengíthetik, sőt allergiát is kiválthatnak. A redőnyök tisztításához először vegye le őket a konzoljukról. Helyezze őket egy tiszta felületre, és óvatosan törölje le őket egy nedves ruhával. Szövet anyagú redőnyöknél gyengéd porszívóval lehet megszabadulni a makacs portól.

A tisztítási irányelvek a különböző típusoktól függően eltérőek lehetnek. Például a szőtt redőnyök kíméletesebb tisztítási módszert igényelhetnek, mint az egyszínű redőnyök, amelyek elviselik a robusztusabb tisztítási megoldásokat. Mindig olvassa el a redőnyök GYIK-jét vagy a gyártója utasításait, ha nem biztos abban, hogyan kell megtisztítani az adott típusú árnyékolókat.