Fakro vakok

*A tartozékok megfelelő méretének kiválasztásához ismerni kell az ablak méretét, amely az ablakszárnyon található adattáblán található.

FAKRO sötétítő redőnyök

Éjjel-nappal...
ARF Sunset – tökéletes védelmet nyújt a napfény ellen, és teljes belső elsötétítést biztosít.

Az ARF sötétítő rolók elegáns, dekoratív anyagból készülnek. Oldalsó futószalagjaik lehetővé teszik a szoba belső elsötétítését. Az ARF sötétítő roló az ablak bármely pontján leállítható.

Vásárolj most

FAKRO reluxa

Fény a kezedben...
Az AJP zsaluzia egy népszerű tetőablak-tartozék, amellyel szabályozható a helyiségbe jutó fény mennyisége. A lamellák szögének változtatásával szabályozhatjuk a napfény irányát és egyedi hangulatot teremthetünk.

A zsaluzia véd a túlmelegedéstől és dekorációs elem. Az oldalsó alumínium sínek lehetővé teszik a helyiség teljes árnyékolását, és lehetővé teszik a szárny elforgatását lehúzott roló mellett is.

Vásárolj most

FAKRO tető Redőnyök

Fedezze fel az oázist...
A külső redőny teljes kényelmet biztosít a tetőtér használatakor, mert véd a túlmelegedéstől, lehetővé teszi a helyiség teljes árnyékolását, csökkenti a kívülről érkező zajt és az ablak teljes letakarásával biztosítja a magánéletet.

A kívülre szerelt redőnyök napsütéses napokon javítják a védelmet a kellemetlen hőemelkedés ellen. Az alumínium lécek belső felületét speciális bevonat borítja, amely korlátozza a beáramló hőt.

Vásárolj most