Dekoratív ablakburkolatok

« Vissza a bloghoz

A dekoratív szövetek gyakran meghatározzák a belső tér stílusát. Hogy melyik mintát válasszuk, hol jelennek meg a dekorok és hogyan állítjuk össze az egészet, az az egyik legfontosabb döntés a dekor tervezésénél, változtatásánál.

Megtanultuk azt gondolni, hogy a dekorációs anyagok a bútorkárpitok, a takarók és párnák, a különféle típusú szőnyegek vagy szőnyegek. Ez azonban még nem minden. Az ablakhuzat jelenleg a belső tér egyik legfontosabb eleme - a különféle típusok, dekorációs anyagok és a minőségi vasalatok bőséges választékot tesznek lehetővé. Az ablakoknak burkolatokra van szükségük, a szövetek szín- és mintázata lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáigazíthassuk ahhoz a stílushoz, ahogyan belső terünket szeretnénk díszíteni.

Divatos kivitelek
Az ablaktakaró szövet színének, mintájának és textúrájának megválasztása nemcsak kiegészíti a belső kialakítást, hanem sajátos karaktert is ad. Természetesen ne feledje, hogy a dekoráció nem túl sok, és egy stílusban van megtartva; ráadásul a kisebb belső terek az élénkebb színeket részesítik előnyben, nehogy optikailag kisebbnek tűnjenek.

A szövetek mintáinak kérdései is divatosak, íme néhány az idei legdivatosabbak közül:

  • Geometrikus minták - azoknak, akik szeretik a kifejező elrendezéseket. A nagyobb térrel az intenzív színek és kifejező minták felkeltik a figyelmet, és energiával töltik fel a belső teret. A háromszögek, gyémántok, négyzetek, vonalak és körök jól működnek mind a modern, mind a klasszikusabb stílusokban. Az ilyen típusú kialakításnál azonban a belső tér többi részének (falak, kárpitozás vagy egyéb kiegészítések) simának kell maradnia.
  • Botanikai minták vagy városi dzsungel – a virágmotívumok, mint a nagy levelek, virágok vagy szőlők, 2020 egyik legnépszerűbb trendje. Az ilyen típusú dekorok az ablaktakaró anyagokon is megtalálhatók. A városi dzsungel stílus jól működik fával és fehér szürkével; fontos, hogy megmaradjon az egyensúly a pajzs kialakítása és a helyiség többi eleme között.
  • pasztell - ha nem rajong az expresszív dekorációért az ablakokon, a pasztell továbbra is divatos. A finom pasztell színekben pompázó pajzsanyagok remek hátteret jelenthetnek az erősebb színekhez vagy a világos mintákhoz a falon vagy a bútorokon. Ezenkívül a pasztellszínek nagyon jól illeszkednek a belső fémes adalékokhoz - réz, arany vagy sárgaréz.
  • Japandi - Japán inspiráció. A dekoráció a skandináv és a japán stílus kombinációja. A legjobb anyagok, természetes színek és bizonyos fokú szigorúság. Ablakburkolatoknál ez földszíneket és semleges mintákat jelent.
  • flash of - a fényes anyag eleganciát ad a belső térnek. A glamour jegyzet modern, klasszikus és art deco stílusban fog működni. A huzat fényes anyaga karakteressé teszi a belső teret, de igényes a többi kiegészítő tekintetében is. Ne feledje, hogy a többi elem a vakut emeli ki, ahelyett, hogy jóllakottságot vagy káoszt vezetne be.

A borítók típusai
A dekoratív szövetek elsősorban a római rolók és a díszfüggönyök . Itt a tanninok színeinek és mintáinak széles kínálatából válogatunk. A Knall weboldalán elég egy adott szövetmintára "kattintani", hogy kinagyítva láthassa és/vagy elolvassa az egyes szövetcsoportok leírását.

Itt is figyelmet érdemelnek a szövet rolók - nem természetes anyagokból készülnek, mint a római rolók és függönyök, de a színválaszték széles, a kiegészítők minősége pedig nagyon magas. Ezen kívül megrendeléskor a kiegészítők színét is kiválaszthatjuk, amely illeszkedik a belső tér anyagához és stílusához.

Blog

Szintén ellenőrizze.

fehér szín

fehér szín

Miért választjuk a fehéret? A fehér olyan szín, amely elsősorban a tisztasággal és a frissességgel társul. Ez az a szín, amely leggyakrabban előfordul...

Több »

Minden cikk és tipp »