Terasz napellenzők

Teraszos napellenzőink kiváló védelmet nyújtanak a napsugárzás ellen nagy vízszintes felületeken, mint például teraszok, teraszok, erkélyek vagy szabadtéri éttermek. Válassza ki napellenző rendszerét:

Kerti napellenzők

A kerti napellenzők a forma és a funkció kitűnő keveréke, amely egyben esztétikai és praktikus kiegészítője a kültéri tereknek. Precíziós tervezéssel készültek, kiváló minőségű, UV-álló szöveteket használnak, amelyekhez rozsdaálló alumíniumból készült robusztus keretek párosulnak. A kerti napellenzők ékes bizonyítékai annak a kifinomultságnak, amelyet a modern textiltudomány és szerkezeti tervezés kínál. A vízlepergető és antimikrobiális tulajdonságok biztosítására olyan innovatív technológiákat alkalmaznak, mint a teflon bevonatok, így a kerti napellenzők nem csak látványosak, hanem rendkívül tartósak és könnyen karbantarthatók is. Az ablakburkolatok területén a kerti napellenzők a kültéri élet kvintesszenciáját testesítik meg, optimális árnyékot, hőkomfortot és egy további építészeti finomságot biztosítva emelik a kert élményét.

Kerti napellenzők

Terasz napellenzők

Terasz napellenzők

A félkazettás teraszos napellenzők használatának előnyei: Túlmelegedés elleni védelem - belső, kert, erkély és terasz. A kibontott napellenző szövet árnyékos területet hoz létre. Így a ház belseje is árnyékos marad a helyszínen; terasztetőinknek köszönhetően hűvös és kellemes benne. Kerti lombkoronánk az elektromos hajtásnak köszönhetően akár otthonról is könnyen kezelhető. A napfényes napellenző napellenző összeszerelése lehetővé teszi, hogy kényelmesen élvezze a gyönyörű nyári időt. Mivel a Knall webáruházban minden időjárási viszonyok között eladó napellenzők méretre készülnek, pl. 3m, 4m, 5m vagy 6m szélességet választva, ezért felszerelhetők ablakok fölé, lakások erkélyeire vagy teraszok fölé. A méretre készített kerti napellenzőket gyakran használják éttermekben vagy kávézókban, vagy kerti lombkoronaként is.

Méretre készült terasz napellenzők

Napfény - az árnyék létrehozása kívül nem azt jelenti, hogy belül sötét van. A ház/lakás kellemesen félhomályos és hűvös, de nem kell felkapcsolni a mesterséges világítást, és ha borús napod van, a behúzható napellenzőink világosabbá teszik azt. A természetes fény javítja a működésünket, és nincs negatív hatással a látásra. Az acélkeverék kerettel ellátott napellenző lehetővé teszi, hogy élvezze a napsütéses napokat anélkül, hogy kellemetlen meleget érezne.

Relaxáció - pihenés délután és hétvégén. A napellenző anyaga remek árnyékot teremt bárhol. Egy könyvvel vagy barátokkal eltöltött délután a legkellemesebb, ha egy forró napon kellemes hőmérsékletet biztosítunk. A tavasz és a nyár olyan időszak, amikor minél több időt szeretne a szabadban tölteni. Az uralkodó hőség nagyon hatékonyan és gyorsan átvészelheti Önt. Az olcsó terasztetős napellenzőknek köszönhetően kellemes árnyékban, akadálytalanul pihenhet. A kiváló minőségű konstrukciónak köszönhetően a terasztetőink uk és a kihúzható napellenző a házhoz, az anyag feszes, és nem zavarja a széllökések.

Ha a napellenző tartozékokról van szó, ügyfeleink nagyon gyakran vásárolnak vészkihúzással rendelkező elektromos napellenzőket. Az ilyen napellenző áramkimaradás esetén manuálisan visszahúzható. Ehhez szükségünk van egy vészvisszahúzó hajtókar nevű tartozékra. Ennek köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy a napellenzőnk beázik, amikor nincs áram, és a teraszt továbbra is kiteríthetjük.

Behúzható napellenzők

Esztétika - a teraszszövetek előtetői ellenállnak a fakulásnak, így nem veszítik el terasztető esztétikájukat a napfény hatására. Az anyagok színei nagyon változatosak; mindig csíkos. A rögzítőhevederek kialakítása nagyon eltérő – a lágyabb illesztésektől, mint például a krém és a bézs, a kifejezőbbekig, mint például a piros. Modern fekete, szürke vagy fehér szövetek kombinációi is kaphatók. A szövetek bizonyos mértékig esőállóak is, különösen, ha vízálló anyagú esőponyváról van szó. Nagy esőben nem szabad kibontva hagyni, de egy enyhe, rövid ideig tartó eső nem árt neki. Az anyagnak száraznak kell lennie, mielőtt feltekerné.

Kazettás napellenző

Sokan kérdezik, hogy hol lehet napellenzőt vásárolni? A válasz egyszerű – Knall webáruház! A Knall webáruházon keresztül vásárolt terasz napellenzőket a vásárló által megadott egyedi méretekre gyártjuk, a rendelés költsége a feltüntetett napellenző modell méretétől és típusától függ. Az árlista megrendeléskor az oldal bal oldalán jelenik meg - a terasz napellenző ára a megrendelt mérettől és modelltől függ. Határozott ügyfeleink számára azt javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a webhelyünk tetején található „Kapcsolat” lapon található e-mail címünkön. Terasz napellenző árainkat a Termék fülön is megtalálja.

széles napellenző

További információ

Hogy kell mérni
Az elkészítendő teraszos napellenzők mérését megkönnyítő utasítás a Mérő fülön érhető el. Egy ilyen mérés önálló elvégzése nem okozhat nehézséget, és előnye, hogy a teraszra ideálisan illeszkedő napellenző, ezért azt nagyon jól fedi.

Hogyan válasszunk színt
A terasz napellenzői egyfajta lombkoronát képeznek a terasz felett. Anyaguk lehet sima vagy jellegzetes díszcsíkokkal díszített. A választás a homlokzat színétől függ. Néha ez a ház stílusától is függ. A modernebb kivitelben a napellenzők egységes színűek, harmonizálva a homlokzattal. Másrészt például a városhoz közeli telkeken található házakban színesebb, csíkokkal díszített napellenzőket használnak.

Hogyan kell összeszerelni
A termékek összeszerelési útmutatója az Összeszerelési útmutató fülön található. Az összeszerelést tartógerenda használata segíti elő. A nagyobb napellenzőknél azonban célszerűbb a napellenző összeszerelését a súlyuk miatt profi cégre bízni.