Légyhálók ajtókhoz

Légyhálók ajtókhoz - Méretre készült lengő- és redőzött ajtós légrácsok

Légyhálók ajtókhoz

Az ajtókhoz készült légrácsok praktikus megoldást kínálnak a rovarok távol tartására, miközben friss levegőt engednek be otthonába. Egyedi kialakítású, hogy tökéletesen illeszkedjen az ajtóhoz, ezek a paravánok könnyen felszerelhetők és használhatók. Elegáns kialakításuk biztosítja, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek bármilyen dekorációhoz, funkcionalitást és stílust egyaránt kínálva.

Légyhálók ajtókhoz

Légyhálók ajtókhoz

Door Fly Screens - Jellemzők

Az ajtószárnyak praktikus burkolatok, amelyek az ablakrácsokkal együtt megvédik az otthonokat vagy lakásokat a rovaroktól. A hőmérséklet emelkedésével a rovarok különösen aktívvá válnak, különösen a víztestek és a zöldterületek közelében. A szép idő az ablakok és erkélyajtók nyitására ösztönöz, de a rovaroktól tartva sokan korlátozzák a szobák szellőztetését. A praktikus ajtószárnyak akadályt képeznek, így nem kell korlátoznia magát.

Ezzel a típusú szúnyoghálóval minden ajtót szélesre nyithat, élvezve a friss levegőt. A speciális hálószerkezet gondoskodik arról, hogy rovarok ne hatoljanak be, növelve ezzel az otthoni kényelmet. A rovarok veszélyes baktériumokat hordoznak, és allergiát okozhatnak. A légyhálók szinte 100%-ban hatékonyak, így nem kell aggódnia emiatt.

ajtó röpháló mérni

Fly Screens - Jellemzők

Az ajtószárnyak megakadályozzák a rovarok bejutását a helyiségekbe kis, 1x1 mm-es hálónyílásokkal. Vékony üvegszálas zsinórból készültek és PVC réteggel védettek, nap-, eső- és szélállóak. Az alumínium profilok könnyűek, ellenállnak a sérüléseknek és a korróziónak, így biztosítják a hosszú élettartamot. Megfelelően az ajtónyíláshoz igazítva ezek az egyedi méretre készült légrácsok hatékony védelmet nyújtanak.

Légyhálók – típusok

A légyhálók védik az erkélyt, a teraszt és a bejárati ajtókat. A Knall üzletben többféle típust kínálunk:

  • Szárnyas ajtó légrácsok,
  • Redős ajtós légyhálók.

A szárnyas ajtószárnyak a megfelelő ajtókkal ellentétes irányba nyílnak, tömör zsanérokkal és praktikus fogantyúval. A redőzött ajtószárnyak helyet takarítanak meg, és még nagy (4 méteres) ajtónyílásokkal is működnek. A háló harmonikává gyűrődik, és az oldalprofilba bújik. Minden rendszer nem akadályozza az ajtóhasználatot; a légyszivacs egy mozdulattal kinyitható, feltekerhető vagy összecsukható.

erkélyajtó légrács

Fly Screens – elérhető rendszerek

A kínált légyhálók belső és külső beépítésre is alkalmasak. A praktikus rovarvédő burkolatok alkalmasak erkélyajtó-keretekbe, teraszokba, bejáratokba és egyéb ajtókba történő beépítésre. A méretre szabott ablakos légyhálókkal együtt akadályt képeznek a rovarok ellen. A működőképesség megőrzése érdekében javasolt a rendszeres tisztítás puha szivaccsal vagy ruhával.

Fly Screens – Színek

A légyhálók úgy nézhetnek ki, mint az ajtók szerves része. Válassza ki a profilok színét, hogy illeszkedjen a többihez. A választható színek a következők:

  • antracit,
  • Fehér,
  • Barna.

Dió és tölgy fautánzatok is elérhetők. Válassza ki a háló színét: szürke (szinte láthatatlan) vagy fekete (minimálisra csökkenti annak kockázatát, hogy véletlenül besétáljon egy zárt légyhálóba). A széles színválaszték lehetővé teszi a könnyű illeszkedést az ajtóasztalokhoz, hatékony védelmet nyújtva a rovarok ellen.

Fly Screen ajtókhoz

A légyhálók akadályok a szúnyogok és más rovarok ellen, amelyek nélkülözhetetlenek Európában. A kiváló minőségű termékek, mint például a Knall által kínált termékek, európai alkatrészeket használnak a tartósság és a hatékonyság érdekében.

Ajtói légszűrők a Knall-tól

A Knall ajtószárnyak védelmet nyújtanak a rovarok ellen, így biztosítva a biztonságot és a kényelmet. Esztétikus varázst adnak az ajtóknak és homlokzatoknak is, különféle mintákkal és színekkel.

redőzött ajtó légyszivacs

Az európai alkatrészekből készült termékek kiválasztása támogatja a helyi gazdaságot és minimalizálja a szénlábnyomot.

Fly Screen felszerelése az ajtóra és összefoglaló

A méretre készített légyhálók barkácsolása egyszerű. A Knall személyre szabott légrácsokat kínál a különféle ajtóméretekhez és -formákhoz, így biztosítva a tökéletes illeszkedést. Az ajtószárnyak praktikusak, hangsúlyozzák az otthon jellegét és kényelmét, valamint tükrözik az ökológiai tudatosságot. A Knall esztétikus és strapabíró légrácsokat kínál az egyéni igények kielégítésére.

További információ

Hogy kell mérni
A légyhálók ablakainak mérésére vonatkozó utasítások a Mérés fülön találhatók. A méretre szabott légyszűrő hatékony védelmet nyújt a rovarok ellen.

Hogyan válasszunk színt
A légyszivacs színének meg kell egyeznie az ablakkerettel az esztétikus megjelenés érdekében. Az üvegszálból készült háló finom és vékony, így gyakorlatilag láthatatlan.

Hogyan kell telepíteni
Kétféle légyháló kapható: keretes vagy redőzött. Az összeszerelési útmutató a Mérési módszer fülön található.

Hogyan tisztítsunk
A légyhálók könnyen szétszedhetők és nagynyomású mosóval vagy szivaccsal tisztíthatók. Használat közben törölje le nedves ruhával/szivaccsal anélkül, hogy túl erősen megnyomná.