Reluxák

Üzletünkben 25 és 50 mm-es lamellákkal és gazdag színpalettával rendelkező alumínium rolókat, valamint hangulatos 25 mm-es és 50 mm-es fa rolókat kínálunk, melyeket elegáns és esztétikus kivitel jellemez.

Fa redőnyök

A fából készült reluxa tökéletesen illeszkedik a modern és a klasszikus enteriőrbe. A széles színválaszték, valamint az elegáns és esztétikus kiegészítők (például felső maszkkeret, pálca vagy láncvégek) még a szállodák, irodák és apartmanok legigényesebb tulajdonosai számára is nagyra értékelik ezeket a különleges redőnyöket.

Vásárolj most

Bambusz árnyékolók

A bambusz rolók egy időtlen választás, amely az elegancia, a sokoldalúság és a természetes szépség egyedülálló keverékét kínálja, így tökéletes kiegészítője bármilyen térnek. A kiváló minőségű bambuszrügyekből készült redőnyök figyelemre méltó alternatívaként szolgálnak a hagyományos szövet- vagy műanyag redőnyökkel szemben. Környezetbarát megoldás, mivel a bambusz egy megújuló erőforrás, amely sokkal gyorsabban növekszik, mint a keményfa, kevesebb helyet és vizet igényel.

Vásárolj most

Alumínium redőnyök

Alumínium redőnyök

A sok éves piaci létezés ellenére a redőnyök még mindig funkcionális árnyékolórendszer, amely lehetővé teszi a helyiségbe belépő fény szabad szabályozását. A redőnyök fejlődése a különféle formáinak bemutatásával tette vonzóbbá. Üzletünkben háromféle lamella szélességben kínálunk szabadon függő alumínium redőnyöket: 25mm, 50mm

Vásárolj most

Külső reluxa

A zsaluzia rendszer mindezen követelményeknek eleget tesz, hozzájárulva a klímaberendezések használatának csökkentéséhez és ezáltal az elektromos energia megtakarításához. Az ilyen típusú napvédelem felépítése azt jelenti, hogy a függöny és az üvegezés között nincs úgynevezett "Légzsák", mivel a levegőt a szél elfújja, a szélvédő pedig hűvös marad. Ezenkívül a lamellák szögének beállítási funkciója lehetővé teszi a sötétség fokának a felhasználó egyéni preferenciáinak megfelelő beállítását. A napfény bejutásának szabályozása időjárás-automatizálással is megoldható, amely egymás után méri a nap helyzetét és simán szabályozza a rolót.

Vásárolj most

Függőleges redőnyök

A függőlegesek olyan ablakdíszek, amelyek kiválóan alkalmasak nagy területek lefedésére, különösen irodákban, konferenciatermekben és előadótermekben. Egyik legnagyobb előnyük, hogy pontosan beállíthatják a helyiségbe jutó fény irányát és mennyiségét. Ezt a nagy, forgó lécek teszik lehetővé. A függőlegeseknek köszönhetően a szobák nem csak a fénytől, hanem a felmelegedéstől is védve vannak. A függőlegesek működését a felszerelt motorok könnyítik meg, melyeknek köszönhetően a redőny el tud forgatni és a lécek tetszőleges módon együtt és szét is mozgathatók. Üzletünkben a függőlegesek széles színválasztékban, különböző fokú sötétségben és különböző szélességű lécekben kaphatók.
A hagyományos anyagok mellett speciális engedéllyel rendelkező termékeket is kínálunk: higiénikus és nem éghető.

Vásárolj most

A redőnyök a ház fontos elemei, megváltoztatják az egyes belső terek arculatát?

A redőnyök nemcsak praktikus elemei minden belső térnek, hanem a ház fontos elemévé is válhatnak, befolyásolva a belső tér stílusát és a szobák hangulatát. A különféle modellekben és méretekben kapható redőnyök és redőnyök lehetővé teszik a helyiségbe jutó fény mennyiségének szabályozását, a helyiség fényszintjének szabályozását. A különböző típusú ablakburkolatok közül a belső és a külső roló a két fő kategória, amelynek kínálatunkban találkozunk.

A fa redőnyök olyan termékek, amelyek tökéletesen illeszkednek a stílusos, klasszikus enteriőrbe, meghonosítva a természetes fa meleget. Említésre méltóak még az alumínium redőnyök, hogy a könnyű tisztíthatóság miatt remek választás a modern belső terekbe, főleg fürdőszobákba és konyhákba.

Alumínium rolók vs. fa redőnyök – mit válasszunk?

Az alumínium és fa rolók a két legnépszerűbb árnyékoló modell a piacon. Az alumínium rendkívül tartós és ellenáll a nedvességnek, ezért tökéletes a fürdőszobákba és más magas páratartalmú helyiségekbe. A redőnyök alumínium léceinek szélessége az Ön igényei szerint állítható, ami lehetővé teszi a bejutó mennyiségének precíz beállítását.

A kiváló minőségű fából készült fa redőnyöket, meleg természetes megjelenés jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen belső tér elrendezésébe. Tökéletes megoldást jelentenek hálószobába, gyerekszobába vagy nappaliba, ahol az esztika és a hangulat kulcsfontosságú. Megjelenésük és faszerkezetük otthonossá teszi a belső teret.

Praktikus és elegáns megoldás - redőny vagy redőny?

A redőnyök népszerűek, mint az árnyékolók, amikor az ablakburkolatokról van szó. Számos modellben kaphatók, belső és külső redőnyök egyaránt. A redőnyök tökéletesek olyan helyiségekbe, ahol teljes védelemre van szükségünk a napfény ellen, különösen a forró napokon.

A redőnyök és a redőnyök többféleképpen felszerelhetők - az ablakszárnyba, az ablakra, az ablakmélyedésbe vagy a falra. A beépítési mód kiválasztása az ablakok méretétől és típusától, valamint az esztétikai preferenciáktól függ.

Milyen redőnyök választhatók a különböző helyiségekhez?

A megfelelő fa redőny választás a szobákhoz kihívást jelenthet. Különféle tényezőket kell figyelembe venni, például az ablak méreteit, a belső stílust és a helyiség funkcióját. A hálószobába érdemes olyan redőnyt választani, amely megfelelő szintű elsötétítést biztosít, segítve a pihenést a nap minden szakában. A hálószobában a redőnyök és a fa redőnyök tökéletesen tökéletesek lesznek.

Az alumínium redőnyök tökéletesek fürdőszobával. Az alumínium nedvességálló anyag, amely könnyen tisztítható is.

Minden belső térben fontos kérdés - Bonyolult a redőnyök felszerelése?

A redőnyök felszerelése a belsőépítészeti folyamat kulcsfontosságú eleme. Emlékeztetni kell arra, hogy a redőnyök méretét az ablak méretéhez kell igazítani, ami biztosítja a megfelelő működést. Kínálatunkban szabványos méretű redőnyök, melyeknek nem nagy méretű ablakokhoz és tetőtéri ablakokhoz is igazíthatók. A vezetőknek nyitott ablak mellett is működni fog.

A beszerelés nem bonyolult, de a megfelelő működés érdekében érdemes szakemberekre bízni. Mind a redőnyök, mind a redőnyök vezetőkre vannak felszerelve, biztosítják a stabilitást és a könnyű használatot.

Különböző színváltozatokban kaphatók termékeink?

Kínálatunkban többféle színben elérhető redőnyök és redőnyök találhatók. Ennek könnyen illeszthető a belső tér stílusához és a szobák színeihez. Kínálunk alumínium rolókat az ezüst klasszikus árnyalataiban, de más színekben is, például piros vagy kék színben.

A fából készült árnyékolók a természetes árnyalataiban kaphatók, a világos bézstől a sötétbarnáig. A kicsit korszerűbb megoldásokat keresőknek műanyagból készült redőnyöket kínálunk, melyek széles színválasztékban kaphatók.

A bejövő mennyiségének szabályozása – Hogyan lehet megoldani a belső tér felmelegedését?

A redőnyök egyik fő előnye a helyiségbe jutó fény mennyiségének szabályozása. A lécek dőlésszögének beállításával eldöntheti, hogy mennyi fényt enged be otthonába. Ez egy kiváló megoldás, különösen olyan helyiségekben, amelyek a nap nagy részében napfénynek vannak kitéve.

A redőnyöknek nagyon meleg napokon a helyiségek túlzott felmelegedését is megelőzheti. A redőnyök hatékonyan takarhatják el az ablakokat, megvédve a belső teret a napsugaraktól, így kellemes hűvösséget biztosítanak a helyiségben.

Fából készült belső ablakredőny – Megfér-e a praktikus és az elegáns kéz a kézben?

A beltéri ablakredőnyök kiváló választás azok számára, akik értékelik az eleganciát és a praktikumot. Különbözőben és méretben kaphatók, aminek egyszerűen kivitelezhető bármilyen típusú ablakhoz, amely tartalmazza a tetőtéri ablakokat is.

Az ablakredőnyök könnyen kezelhetők és tisztán tarthatók, beépítésük nem igényel belső változtatásokat a helyiség elrendezésében. Nagyszerű megoldást jelentenek azok számára, akik az ablakokat úgy akarják letakarni, hogy közben nem áldoznak a belső tér elegáns megjelenéséről.

Energiatakarékos redőnyöknek – Számíthatunk megtakarításra a klímaberendezésen?

A redőnyök és a redőnyök energiát takaríthatják meg otthonában. Nyáron sokat megvédheti a belső teret a túlzott feledéstől, így csökken a klíma használatának szükségessége. Télen azonban a redőnyök további ablakszigetelést biztosítanak, ami csökkenti a hőveszteséget.

A megfelelő redőnyök és redőnyök kiválasztása egyéni kérdés, sok tényezőtől függ. Nem szabad elfelejteni, hogy ezek csak praktikus megoldások, de nem dekorációs elemek is, hanem befolyásolhatják a belső tér megjelenését, hangulatát.

Redőnyök – minden otthonba tökéletesek?

A redőnyök olyan termékek, amelyek minden otthonba tökéletesítettek. Praktikusak, könnyen használhatók és tisztán tarthatók, és eleganciát kölcsönöznek minden belső térnek. Különböző kivitelben és méretben kaphatók, a legigényesebb vásárlók igényeit is képes kielégíteni.

Függetlenül attól, hogy a fa vagy alumínium redőnyöket részesíti előnyben, akár tetőtéri ablakokhoz, akár szabványos redőnyt - kínálatunkban biztosan talál magának valót. Ne feledje, hogy a redőnyök olyan befektetések, amelyeket sok éven át hoznak hasznot.

A fa redőnyök tökéletesen illeszkednek minden helyiségbe?

A fa redőnyök rendkívül sokoldalúan használható ablakburkolatok. Meleg, természetes esztétikája tökéletesen illeszkedik bármilyen belső stílushoz – a hagyományos, klasszikus eltől a modern és minimalista stílusig. A fa olyan anyag is, amely tökéletesen illeszkedik a fenntartható fejlődés gondolatához, így tartós és könnyen tisztán tartható.

A fa redőnyök állítható lécekkel vannak felszerelve, így szabályozható a helyiségbe jutó fény mennyisége. Ennek igényeinkhez tudjuk igazítani otthon sugárzási fokozatot - napszaktól és az ablakon kívüli időjárástól független.

Befolyásolja-e a beépítés módja a redőnyök működőképességét?

Amikor rolót választunk otthonunkba, fontos, hogy ne csak a megjelenésükre figyeljünk, hanem a beépítési módra is. A redőnyök beépítése legyen átgondolt és házunk nyílászáróihoz igazodva. Például a tetőtéri ablakok esetében a redőnyök beépítése némileg eltér a szabványos ablakoktól.

ha a redőnyök beszerelését úgy kell elvégezni, hogy azok működtetése a lehető legegyszerűbb legyen. Ez azt jelenti, hogy a redőnyöket olyan vezetőkre kell felszerelni, hogy lehetővé tegye a lécek dőlésszögének egyszerű beállítását. Ennek megfelelően szabályozható majd a helyiségbe jutó fény mennyiségét.

Az ablakvédők biztonságban tudja tartani otthonát?

Az ablakvédők ajánlatnál az egyik szempont, amire érdemes odafigyelni, a biztonság. Ez különösen igaz a kisgyermekes otthonokra. A redőnyöknél érdemes odafigyelni azok működési mechanizmusára - biztonságos és könnyen használható felnőttek és gyermekek számára egyaránt.

Például a fa redőnyök felszerelhetők vezeték nélküli működtető mechanizmussal, amely biztonságos a gyermekek számára. Ez a fa biztonságos és környezetbarát anyag, ezért ezek a redőnyök remek választás gyerekszobába.

Milyen hatással vannak a redőnyök a helyiség klímára?

A redőnyök befolyásolják a helyiség klímáját. Jól megválasztva hatnak a hangulatos és kényelmes légkör megteremtéséhez. A fából készült redőnyök természetes esztétikájuknak belső melegséget adhatnak mindennek. Az alumíniumból és modern esztétikájuknak red karakteressé varázsolhatják a helyiséget.

ezen kívül a redőnyök szabályozását befolyásolja a helyiség hőmérsékleténekének, nyáron távol tartja a napsugarakat, télen pedig extra szigetelést biztosít. Ennek segíthetnek a szobahasználat komfortjának javításához és az energiamegtakarításhoz.

Miért érdemes a redőnyöket?

A redőnyök kiváló választás mindazok számára, akik praktikus és esztétikus ablakburkolatokat keresnek. Könnyen használhatók, könnyen tisztán tarthatók, többféle változatban kaphatók, mind anyagban, mind színben.

A redőnyök kiválasztásakor érdemes emlékezni néhány kulcsfontosságú kérdésre - a megfelelő anyagi módra, az összeállítási mechanizmusi módra, a működési mechanizmusra és a biztonságra. Ne feledjük azt is, hogy a redőnyök nemcsak praktikus megoldások, hanem a belsőépítészet fontos elemei is.