Szemfüggönyök

A gyűrűs fűzőlyukú függönyök a legklasszikusabb módja a dekoratív függönyök felakasztásának. A gyűrű átmérője 4 cm, a merevítő öv szélessége 10 cm. Az ablak felett helyezkednek el.

Grommet drapériák

Növelje bármely belső tér esztétikus vonzerejét és funkcionalitását a gyűrűs függönyökkel, egy luxus ablakfedési megoldással, amely egyesíti az innovációt a régi tervezési elvekkel. A sima, fém fűzőlyukakon átfűzött, kiváló minőségű anyagból készült, átvezető drapériák hibátlan, hullámzó kendőt kínálnak, amely vizuális mélységet és tapintási gazdagságot kölcsönöz bármely helyiségnek. Ezek az aprólékosan kidolgozott ablakkezelések zökkenőmentes fényszűrést biztosítanak, javítva a hangulatot, miközben kivételes magánéletet biztosítanak. Rejlő tartósságuk a masszív európai alkatrészekből fakad, míg a könnyű beszerelés lehetővé teszi az egyszerű testreszabást, zökkenőmentesen illeszkedve a kortárs vagy hagyományos dizájn motívumokhoz. Az aprólékosan megtervezett, tömítőgyűrűs függönyök az elegancia, a tartósság és a funkcionális hatékonyság optimális keverékét példázzák, a puszta ablakokat lenyűgöző fókuszpontokká alakítva. Nézz meg többet:

Grommet drapériák

Szemfüggönyök

A díszszemes függönyök és hálófüggönyök jellemzői

A vastagságbeli különbségek befolyásolják a függöny működését; helyettesíthetik a függönyöket és több fényt engednek be a szobákba. A vastagságbeli különbségek azt is jelentik, hogy a függönyök kisebb terű helyiségekben is használhatók. Tekintettel arra, hogy a függöny valami keretet hoz létre az ablak körül, és nem integrálható a térbe, kisebb belső terekben finomabb és simább, mintáktól mentes anyagokat kell használni .

Anyagok és színek

A dekoratív függönyszövetek kínálata igen széles. A választás a színekre, az anyagvastagságra, a textúrákra és a díszítő mintákra vonatkozik. Minden szövet természetes. Ezek is kiváló minőségűek. Sőt, az egyedi gyártású függönyök kínálata lehetővé teszi, hogy különféle, beleértve a nem szabványos méretű ablakokhoz is igazítsa.

Ha azonban a díszfüggönyök kisebb belső terekben jelennek meg, akkor érdemes sima anyagot választani, dekoratív minták, díszítések nélkül. Ezen túlmenően a színeknek világosabbnak kell lenniük, hogy elkerüljük a helyiség méretének optikai hatását.
Függönyök a gyűrűkön

A finomabb és világosabb szövetek olyan helyiségekben is jól működnek, mint a nappali (gyakran a konyhához kötődnek), vagyis ahol napközben sok fényre van szükségünk. Ez a fajta szövet tompítja a fényt és árnyékolja a belső teret, de nem vágja el teljesen a napsugarakat. Másrészt a vastagabb szövetek jól működnek ott, ahol el kell zárni a fényt, például egy hálószobában. Nemcsak több hűtésre van szüksége (nappali fényvédelem), hanem az éjszakai mesterséges fény áramlásának elzárására is.

Nagy terekben biztonságosan használhat sötétebb színű anyagokat, melyeket vastag textúra és/vagy dekoratív minták jellemeznek. Egy nagy szobában a függöny nem csökkenti a méretét, ami melegebbé és hangulatosabbá teszi a teret. Annál is inkább, hogy az ilyen függönyök gyakran teljesen nyitva vannak nappal; az ablak tere nyitott, a belső tér pedig csupa fény.
Méretre gyártott hullámos függönyök

Függönyrendszerek cső alakú függönyrudakhoz

A cső alakú függönyrudak a legklasszikusabb módja a dekoratív függönyök felakasztásának. Az ablak felett helyezkednek el. Kiváló minőség és minimalista dizájn jellemzi őket. Megtámasztják a függönyanyagot, ugyanakkor klasszikus színeiknek köszönhetően belesimulnak. Természetes, hogy a függönyök naponta gyakran nyithatók és zárhatók; Ezért vásárlásukkor a hosszt megfelelően meg kell mérni. Ideális esetben körülbelül 1,5 cm-rel kell végződniük a padló felett. A tömítések megkönnyítik a nyitást és a csúszást. A tömítéseken lévő függönyök a lyukakba varrt fémgyűrűkkel ellátott függönyök, aminek köszönhetően az egész könnyen átcsúszik a függönyrúdon.

További információ

Hogy kell mérni
A függönyöket méterben mérik; Microflex gyűrűk vagy horgok feltűzése után az egész kétszer olyan kicsi lesz. A gyűrűk (vezetők) átmérője 4 cm, a készlet 1 méterenként 6 db gyűrűt tartalmaz. A mérések során azt kell feltételezni, hogy a függöny 1,5 cm-rel a padló felett ér véget. Így nem szennyeződik be az alja, amikor ki/be csúsztatja.

Hogyan válasszunk színt
A függönyök rendelkezhetnek sötétítő funkcióval, ekkor választhatunk sötétebb színeket és vastagabb textúrát az anyagból. Függönyként is funkcionálhatnak, majd finom és átlátszó anyagokból varrják őket. A választás gyakran a szoba funkciójától függ, például a hálószobában több sötétítésre lesz szükség, a konyhában vagy a nappaliban pedig kisebb. A függönyök színei a belső tér elrendezésétől is függenek; ez a stílus befolyásolhatja az anyag színét, textúráját vagy a mintás anyag kiválasztását. A belső tér mérete is dönthet a színről; a kisebbeknél a sötét színű roló ne jelenjen meg, mert optikailag kicsinyítheti azokat.

Hogyan kell felszerelni
A függönyök cső alakú függönysínekre vagy speciális Microflex horgokra akaszthatók. Mindkét esetben az anyag esztétikus lesz. Üzletünkben elektromos függönytartók is találhatók, melyek jelentősen megkönnyítik a függöny mozgatását. Ez különösen fontos nagy méretű függönyök rendelése esetén, és amikor a varrandó anyag vastag, és ezért nehezebb is.

Hogyan kell tisztítani
A függönyök mosógépben moshatók, majd vasalhatók - az anyagra helyezett utasítások szerint. Túlméretes függönyök/függönyök esetén, amelyek nem moshatók gépben, kérjük, vegye igénybe a mosodai szolgáltatást.

Miért érdemes függönyt vásárolni a Knall online áruházban?

Webáruházunk kivételes módot kínál vásárlóinak otthonaik belső díszítésére. Termékeink nagy része, beleértve a függönyakasztókat, az elektromos függönyrudakat a redőnyökhöz és ami a legfontosabb az új függönyöket, ennek köszönhetően minden vásárlónk beszerezheti magának a tökéletes függönyöket. A méretre szabott termékek további előnyökkel járnak - a széles színpalettának köszönhetően a színeket tökéletesen tudjuk a belső térhez illeszteni. Nem probléma a függönytartozékok vásárlása termékeinkhez.