Ceruza redős függönyök

A ceruza ráncos függöny sínen a függöny elrendezésének innovatív módja, a sínfüggönybe tartósan belevarrt kisméretű műanyag kampók biztosítják, hogy az anyag mindig egyenletes időközönként redősödjön.

Mikroflex függönypálya függöny

Bemutatjuk a forradalmian új Mikroflex Curtain Track System rendszert, amely az ablakburkolatok terén gyökeret vert. Az aprólékos precizitással megalkotott avantgárd rendszer űrhajózási minőségű alumínium síneket alkalmaz, amelyek nemcsak kompromisszumok nélküli tartósságot biztosítanak, hanem megkönnyítik a függönyök könnyed csúszását is. A testreszabás új szabványát leleplezve minden sávot aprólékosan, milliméteres pontossággal lehet az ablakméretekhez igazítani, így kiküszöbölhető az eltolódások esélye. Nézz meg többet:

Mikroflex függönypálya függöny

Ceruza redős függönyök

Díszfüggönyök és hálófüggönyök jellemzői

A dekoratív függönyök szövetei természetesek, megegyeznek a római rolókéval. A kiváló minőségű szövetek és fodrok nagyon vonzó megjelenést és elrendezést tesznek lehetővé. Ugyanakkor a természetes anyagok felhasználása tökéletesen illeszkedik a lakberendezés legújabb trendjeibe, amelyek az egyszerűségen, a minimalizmuson és a természeten alapulnak. Ennek köszönhetően a függönyök és/vagy függönyök (anyagtípustól függően) kiegészítik a modern belsőépítészeti terveknek megfelelően kialakított belső tereket. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a függöny a legklasszikusabb ablakfedés. Az évek során a szövetek változtak, bizonyos színekben, és javult a felhasznált anyagok minősége. Magukat (függöny nélküli) függönyöket is egyre gyakrabban használnak, melyeket lecsúsztatva szabad teret hagynak (gyakran nagy) üvegtáblákból. A ház tele lesz térrel és fénnyel, belső kialakítása pedig ötvözi a klasszikust és a modernt. Ily módon a függönyök az ablaktér díszítésének és árnyékolásának egyik legsokoldalúbb módjává válnak.
Egyedi függönyök

Anyagok és színek

A színválasztásnak és a függöny varrásának anyagának meg kell felelnie a belső kialakításnak és annak méretének. A függönyök fő feladata, hogy minimalizálják a helyiségbe eső napfény mennyiségét és díszítsék a belsejét; a függönyök főként dekoratív funkciót töltenek be. A kitett ablakok fényt és teret varázsolnak az egész házba; melegebb napokon azonban a túl sok napsütés is hozzájárulhat a kellemetlenül magas hőmérséklethez. A behúzott függönyanyag csökkenti a nap beáramlását, és ezáltal a belső hőt. Ezen túlmenően csökkenti az UV-sugarak káros hatásait, amelyek a falak és a bútorok elhalványulását okozhatják. A függönyök és függönyök második, ugyanolyan fontos funkciója a belsőépítészeti stílus kiegészítéséhez kapcsolódik. A függönyök és függönyök óriási előnye az univerzalizmusuk, ami miatt nagyon jól mutatnak a modern és klasszikus stílusban berendezett szobákban egyaránt. Ezen kívül jól működnek a különböző méretű (négyzetméteres) házakban/lakásokban. Mindazonáltal mindkét esetben megfelelően meg kell választani a szövet vastagságát és textúráját.

Kisebb helyiségekbe a legjobbak a világos színűek, simák vagy nagyon finoman világító mintázatúak, vékonyabb anyagokból varrva. Ennek köszönhetően a belső tér optikailag nagyobb lesz. A függönyök, ellentétben a redőnyökkel, nincsenek beépítve az ablakba, hanem elfoglalják a körülötte lévő teret; nehéz és sötét dominálhat a kisebb belső terekben. Hasonló a helyzet a falak vagy bútorok intenzív színárnyalataival - a függönyök és/vagy függönyök egy ilyen belső térben csak a hátteret jelentik, és színük semleges legyen.
Egyedi mikroflex függönyök

Microflex függönyrendszerek

A Microflex függöny a függöny elrendezésének innovatív módja, tartósan bevarrt kisméretű műanyag kampók biztosítják, hogy az anyag mindig egyenlő időközönként hajtsa be. Ez a fajta rögzítés sikeresen helyettesítheti a klasszikus függönyöket fülekkel. Tekintettel arra, hogy a mindennapi használat során természetes, hogy a függönyök gyakran nyithatók és zárhatók, vásárláskor célszerű a hosszt megfelelően lemérni. Ideális esetben körülbelül 1,5 cm-rel kell végződniük a padló felett.

További információ

Hogy kell mérni
A függönyöket méterben mérik; Microflex gyűrűk vagy horgok feltűzése után az egész kétszer olyan kicsi lesz. A gyűrűk (vezetők) átmérője 4 cm, a készlet 1 méterenként 6 db gyűrűt tartalmaz. A mérések során azt kell feltételezni, hogy a függöny 1,5 cm-rel a padló felett ér véget. Így nem szennyeződik be az alja, amikor ki/be csúsztatja.

Hogyan válasszunk színt
A függönyök rendelkezhetnek sötétítő funkcióval, ekkor választhatunk sötétebb színeket és vastagabb textúrát az anyagból. Függönyként is funkcionálhatnak, majd finom és átlátszó anyagokból varrják őket. A választás gyakran a szoba funkciójától függ, például a hálószobában több sötétítésre lesz szüksége, a konyhában vagy a nappaliban pedig kisebb. A függönyök színei a belső tér elrendezésétől is függenek; ez a stílus befolyásolhatja az anyag színét, textúráját vagy a mintás anyag kiválasztását. A belső tér mérete is dönthet a színről; a kisebbeknél a sötét színű roló ne jelenjen meg, mert optikailag kicsinyítheti azokat.

Hogyan kell felszerelni
A függönyök cső alakú függönysínekre vagy speciális Microflex horgokra akaszthatók. Mindkét esetben az anyag esztétikus lesz. Üzletünkben elektromos függönytartók is találhatók, melyek jelentősen megkönnyítik a függöny mozgatását. Ez különösen fontos nagy méretű függönyök rendelése esetén, és amikor a varrandó anyag vastag, és ezért nehezebb is.

Hogyan kell tisztítani
A függönyök mosógépben moshatók, majd vasalhatók - az anyagra helyezett utasítások szerint. Túlméretes függönyökhöz/függönyökhöz, amelyek nem moshatók gépben, kérjük, vegye igénybe a mosodai szolgáltatást.