Ajtó szúnyoghálók

Az ajtószúnyoghálók bonyolultabb szúnyogháló rendszerek. Vannak hengerelt és hajtogatott szúnyoghálóink, valamint ajtóként nyíló kereten amerikai stílusú ajtószúnyoghálóink.

Ajtó szúnyoghálók

Ajtószúnyoghálók - Jellemzők

Az ajtószúnyoghálók hihetetlenül praktikus burkolatok, amelyek az ablakhálókkal együtt átfogóan védik az otthonokat vagy lakásokat a makacs rovaroktól. A tavasz beköszöntével és a hőmérséklet emelkedésével a rovarok különösen aktívakká válnak, különösen a víztestek, erdők és más zöldterületek közelében (és városi területeken is). A szép idő az ablakok és erkélyajtók nyitását ösztönzi, de tartva a hívatlan vendégek "inváziójától", sokan a minimumra korlátozzák a szobák szellőztetését (főleg esténként). A praktikus ajtószúnyoghálók leküzdhetetlen akadályt képeznek számukra. Ez azt jelenti, hogy nem kell választanod a zárt erkély- vagy teraszajtók és a világítás lekapcsolása között.

Ennek az egyszerű burkolatnak köszönhetően minden ajtót szélesre nyithat, és élvezheti a hűvös levegő friss szelét. A speciális hálószerkezet biztosítja, hogy egyetlen légy, szúnyog vagy kisebb rovar se hatoljon be rajta. Ez jelentősen növeli az otthoni pihenés kényelmét, és nem csak. Ne feledje, a rovarok sok veszélyes baktériumot hordoznak, amelyek könnyen behatolnak az ételbe, ahol a hívatlan vendégek landolnak. Egy másik dolog, hogy a rovarméreg sok embernél allergiát okozhat. Súlyosabb esetekben a méhekkel vagy más rovarokkal való szoros érintkezés anafilaxiás sokkhoz, életveszélyes állapothoz vezethet. Sajnos sokan csak csípés után értesülnek allergiájukról. A kockáztatás helyett jobb az egyszerű, de bevált védelmet választani.

A kémiai rovarirtó szerekkel és rovarriasztókkal ellentétben a szúnyoghálók nem okoznak problémát a lakosoknak és nem is veszélyesek, és csaknem 100%-os hatást fejtenek ki. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a sűrű hálószövésnek köszönhetően „viharajtóként” funkcionálnak szeles és esős napokon.

ajtó szúnyogháló méretre

Szúnyoghálók - Jellemzők

Hogyan akadályozza meg az ajtó szúnyogháló a rovarok bejutását a szobákba? Egyszerű – a hálólyukak olyan kicsik, hogy még egy kis rovar sem tud behatolni rajtuk. Méretük 1x1 mm, tehát szinte mikroszkopikus nyílásokról beszélünk.

Hogyan sikerült ilyen sűrű szövést elérni? Ez a rendkívül vékony üvegszálas zsinór használatának köszönhető. Ennek az elemnek az erőssége miatt nem kell aggódni – a Knall üzletben kapható ajtószúnyoghálókban a hálót PVC réteg védi. A védőréteg használata hihetetlen tartósságot eredményez. Tűző nap, heves esőzés, széllökések – ezek a tényezők egyike sem riasztja el az ajtók szúnyoghálóit.

Az ajtószárny profilok alumíniumból készülnek. Ez rendkívül alacsony súlyt (ami jelentősen megkönnyíti a telepítést), sérülésekkel és korrózióval szembeni ellenállást jelenti. Ennek köszönhetően a Knall üzletben árusított huzatok hihetetlenül ellenállnak az idő múlásának. Még sok év után is vonzónak tűnnek, és teljes mértékben ellátják funkciójukat.

Érdemes megemlíteni, hogy az ajtószárnyháló csak akkor képez hatékony akadályt, megakadályozva a rovarok bejutását a helyiségekbe, ha megfelelően van beállítva annak az ajtónyílásnak a méretéhez, amelybe beépítik. Ezt szem előtt tartva nem az univerzális, hanem a dedikált megoldásokra koncentrálunk. Az általunk forgalmazott légyhálók méretre készülnek, a Megrendelő által a rendelés leadásakor megadott irányelvek szerint.

Szúnyoghálók - típusok

A szúnyogháló védi az erkély- és teraszajtókat, de a bejárati ajtók elé is felszerelhető. A Knall üzletben többféle ajtóburkolatot kínálunk, így minden Vásárló kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő megoldást. Az elérhető rendszerek a következők:

  • szárnyas ajtók szúnyoghálók,
  • Rakott ajtós szúnyoghálók.

A megoldások közül az első kiegészítő ajtóként működik, amely a megfelelő ajtókkal ellentétes irányba nyílik (erkély- és teraszajtóknál kívül). Ez a praktikus alumíniumprofil alapú szúnyogháló tömör zsanérokkal és praktikus fogantyúval van felszerelve. Ennek eredményeként kiválóan működik a mindennapi használat során.

erkélyajtó légszűrő

Mindenkinek, akinek fontos a helytakarékosság, érdemes fontolóra vennie a redőzött ajtós szúnyogháló felszerelését. Ez a modell még nagyon nagy ajtónyílásokkal is tökéletesen működik (4 méterig). Ez az átgondolt összecsukható rendszernek köszönhető - a nyitás során a háló harmonikává gyűrődik és teljesen belebújik az oldalprofilba. Az alacsony küszöb semmilyen módon nem akadályozza az áthaladást.

Az összes kínált ajtó szúnyogháló rendszer nem akadályozza az ajtók használatát. A huzatok szükség esetén védenek a rovarok ellen, míg amikor a felhasználó át akar menni az ajtónyíláson, a szúnyogháló egy mozdulattal kinyitható, feltekerhető vagy összecsukható.