GYIK

Terasz napellenzők

Tökéletes megoldás teraszok árnyékának kialakítására. Masszív felépítésük és strapabíró anyagaik védelmet nyújtanak a napsütéssel és az enyhe esővel szemben. Könnyen használható, gyakran automatikus ki- és visszahúzó mechanizmusokkal felszerelve, sokféle építészeti stílushoz alkalmazkodnak.

Veranda napellenzők

Kifejezetten verandán és fedett teraszon való használatra tervezték. Tartósság és időjárásállóság jellemzi őket. Kialakításuk lehetővé teszi a kültéri tér teljes kihasználását, kellemes árnyékot és esővédelmet biztosítva.

Erkély napellenzők

Tökéletes erkélyes lakásokhoz. Árnyékot és magánéletet biztosítanak anélkül, hogy sok helyet foglalnának el. Könnyen felszerelhetők és használhatók, sokféle színük és mintázata lehetővé teszi, hogy bármilyen erkélystílushoz illessze őket.

Oldalsó napellenzők

További védelmet nyújtanak a nap és a szél ellen a teraszon vagy az erkélyen. Tökéletesek egy meghitt kültéri tér kialakításához. Könnyen használható, gyorsan kihajthatók vagy elrejthetők, ha nincs rá szükség.

Napellenzők FAKRO

A gyakori zsalugátereknek is nevezik, közvetlenül az ablakba vannak felszerelve, és megvédik a belső teret a túlzott felmelegedéstől és a napfénytől. Elegáns funkcionalitással párosul, aminek nagyon sokat csökken a használatának szükségessége a meleg napokon.

Külső reluxa

Külső árnyékolók, amelyek nemcsak praktikus, hanem esztétikus elemei is a homlokzatnak. Kiválóan szabályozzák a napfényt, valamint hőszigetelést biztosítanak, növelik az épület energiahatékonyságát.

Redőnyök

Védelmet nyújtanak a nap, az eső és még a zaj ellen is. Növelje a magánéletet és a biztonságot. Számos stílusban és színben kaphatók, könnyen használhatók, és felszerelhetők automatikus vezérlőrendszerrel.

Pergolák

Tökéletes stílusos, fedett tér kialakításához a kertben vagy a teraszon. A pergolák nem csak funkcionálisak, de eleganciát is kölcsönöznek minden kültéri ternek, mivel lehetővé teszik mászónövények termét további árnyékolás és dekoráció érdekében.

Tetőredőnyök

Kifejezetten tetőtéri ablakokhoz tervezték, hatékonyan védenek a nap ellen és hőszigetelést biztosítanak. A szín minták sokfélesége lehetővé teszi a harmonikus beilleszkedést bármilyen belső térbe.