Húsvét 2021 – dekorációk

« Vissza a bloghoz

Mindjárt itt a húsvét. Ideje olyan dekorációkon gondolkodni, amelyek kiemelik a karácsony hangulatát, és egyedivé varázsolják a házat. A díszek nem csak az asztalokon jelennek meg. Ablakpárkányon, kis asztalkán vagy komódon is van számukra hely.

A húsvéti díszekben a szimbolikájukhoz kapcsolódó elemeken kívül sok tavaszi öröm is látható. Ez az az idő, amikor kezdjük egyre jobban élvezni.

Szóval mi a meleg ezen a karácsonyon?

A természet változatlanul. A dekorációban változatlanul azok a természetes elemek, amelyek nem hiányozhatnak a dekorációból. Remek ötlet a gallyakból vagy fonott füzér. Különböző színekben készen vásárolhatja meg őket. Gyakran készítenek már elkészített húsvéti díszeket. De te is díszítheted őket. Használjon klasszikus karácsonyi szimbólumokat – színes húsvéti tojásokat, bárányt, nyuszit és csirkét, valamint mohát, színes szalagokat vagy szárított kiegészítőket. Az ilyen nád állhat asztalon, de akár ablakpárkányon is; az ajtóra is felakasztható.

Friss virágok és alap – karácsonykor is jelen kell lennie otthonunkban. A sárga nárcisz vagy a színes tulipán szokatlan hellyé varázsolhatja a belső teret. A dekorációs kiegészítők nem csak virágok. A karácsonyt szimbolizáló figurák is nyuszi, bárány, húsvéti tojás formájában. Állhatnak egy asztalon vagy egy komódon egy virágváza közelében.

Ezenkívül ne félj a színektől. 2021-ben a zöld, a sárga, a narancs és a kék lesz a legdivatosabb húsvéti dekoráció. A tavasz azonban olyan színes – miért ne használnánk kedvenc színeinket a dekorációkban? Hiszen mi magunk teremtjük meg a legjobb karácsonyi hangulatot – minden dekoráció egyedivé válik, ha örömmel készítik, és olyan hellyé válik, ahol a szerettei találkoznak.

A közelgő Húsvét alkalmából kívánjuk ügyfeleinknek, hogy legyen időnk közeli emberek társaságában eltölteni. A béke és az öröm ideje, és elfeledkezik minden gondról.
Kellemes Ünnepeket!
Knall csapat

Blog

Szintén ellenőrizze.

Húsvéti ablakdísz

Húsvéti ablakdísz

A húsvéti ünnepek mindjárt itt vannak. A tavaszi nagytakarítás után itt az ideje, hogy ötleteket gyűjtsünk a karácsonyi lakásdíszekhez. Ezek létrehozásával mi is...

Több »

Divatos karácsonyi díszek 2019

Divatos karácsonyi díszek 2019

Különleges karácsonyi időszak jön. Az az idő, amikor az idő egy pillanatra lelassul. A ház az év ezen néhány napján teljesen megváltoztathatja...

Több »

Minden cikk és tipp »